Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Összejönnétek olyan srácokkal, akik itt panaszkodnak pl. hogy csúnyák, szegények stb. holott, csak 0 az önbizalmuk? Lenne nálatok esélyük?

Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. Az önbizalomhiány nálam kizáró ok.
2013. márc. 7. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindenképp! Erre szoktam masztizni esténként!

Ami azt illeti, párral már olyat csináltam, hogy azóta azt írják ide ki, hogy "unom már, hogy minden csajt megkapok és túl nagy a farkam"

2013. márc. 7. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem fogom az egóját pátyolgatni egy életen át!
2013. márc. 7. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én nem vagyok pszichológus meg lelki szeretetszolgálat. Nincsen semmi problémám az ilyen típusú emberekkel, ez is egy fajta probléma, de nem én fogom neki kikezelni, az biztos. Nekem erre nincs kapacitásom.
2013. márc. 7. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az olyan ember akinek nincs önbizalma, annak a párkapcsolattól se lesz. Kikészítene idegileg a nyavalygással, szóval nem!
2013. márc. 7. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!