Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek egy olyan sráccal?

Figyelt kérdés

Akinek nem túl előnyös az arca, nem bőrre, hanem formára, teszem azt nagy orr, vagy kis áll, vagy a kettő együtt, vagy egyéb, de viszont testalkatra "jól" néz ki (Nem óvodás testű, de nem is van agyongyúrva), előnyösen öltözik, de emellett különc személyiségű is?

Vagy ez (-főként az arc) már nagyrészt alapból elutasító viselkedést válthat ki, még csak ismerkedésnél is?

2013. márc. 1. 23:54
 1/9 Egy Srác Asszem ***** válasza:
100%

mintha magamat olvasnám :D kiváncsi vagyok a válaszokra énis!!!!

17/F (de hogy ezt miért írtam le nemtudom) :D

2013. márc. 1. 23:58
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Szűzen fogsz meghalni.
2013. márc. 1. 23:59
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Ha van penzed vagy nepszeru vagy akkor nem lesznek problemaid.
2013. márc. 2. 00:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtanulna úgy írni ahogy kell. És nem használna ilyen szófordulatokat hogy "de nem is van agyongyúrva" akkor összejönnék egy ilyen sráccal. Amennyiben már az írásából tükröződik hogy nem egy "agyontanult" ember abban az esetben nem.
2013. márc. 2. 00:00
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Ha csak a külsőt nézzük, akkor az arc fontosabb. Az itteni pasik többsége pedig úgy is azt várja, hogy csak a külső és a pénz számít, úgyhogy mást nem írok. :P

22l

2013. márc. 2. 00:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy lehet, hogy mi lányok összejönnénk ilyen srácokkal, (persze, ha kedvelnénk a személyiségét, mert nekem legalábbis az nagyon fontos, hogy jellemre, viselkedésre tetsszen az illető) de ti fiúk összejönnétek e egy lánnyal, aki teszem azt;

- vékony, de kismellű, egérkearcú, szerény, szemüveges, de odaadó és kedves, okos és vicces stb...

- széparcú, bájos, kedves, odaadó és vicces és rendes lány, de husis, molett testalkatú

- jótestű, se nem túl sovány, se nem duci, hanem átlag karcsú, csinos, de lapátfülű, nagyorrú, és mondjuk van egy nagy anyajegy a homlokán

?

Tényleg érdekel a válasz.

2013. márc. 2. 10:11
 7/9 A kérdező kommentje:

4-es, sajnálom ha ez jött le, nem tudtam, hogy van aki ebből ítél, de rossz felé kacsingatsz, mert inkább az ellenkező vonatkozik rám, viszont köszi a választ, ment a kéz, igen a zöld

5- Nekem nem ilyen a gondolkodásom, épp ezért tettem fel a kérdést :)

6- Ezt örömmel hallom :)

És egyébként igen, szerintem nem kell tökéletesnek lennie a másik félnek sem, viszont látsszon rajta, hogy ad magára.. Ha vékony, az nálam pl jó pont, jó alak mellé a kis mell elnézhető, ha kompenzálja a személyiség. Sajnos inkább arc-típusú vagyok, és én magam sem tudom, hogy mikor jön be valakinek az arca, szval efelől nem tudok mit mondani :)

De ha a személyisége megfog, és alakra is belefér, akkor szerintem lehet, hogy igent mondanék

2013. márc. 2. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

én nem a kinézetet nézem, hanem a személyiséget, nálam minden fiú ugyanonnan indul lehet kicsi vékony vagy izmos, de ha bunkó vagy paraszt akkor hanyagolom. nálam az a fontos hogy legyen humora. (itt szokták azt mondani hogy csak a csúnya lányok mondják ezt, ezért csak elmondom: - nem vagyok csúnya... sőt! De a kisugárzás és az önbizalom is fontos.

ha adhatok egy jó tanácsot: ne legyél ilyen önbizalom hiányos azért mert nagy az orrod. pl barátnőmnek pont ez jön be. Ismered amúgy a mondást: az orr egyese arányosságban van a ... méretével.

2013. márc. 10. 20:04
 9/9 A kérdező kommentje:

8 - Hát.. Én is olyan vagyok, aki a személyiséget fontosnak tartja. Humorosnak humoros vagyok, de csak azok előtt akik vevők rá. Ha látom valakin, hogy alapvető ellenszenvet produkál felém, akkor nem fogok elkezdeni próbálkozni sem, mert úgyis felesleges...

Amúgy az a vicces bennem, hogy van hogy jól nézek ki, és van hogy brutálisan.. Sokban függ a hajamtól, meg attól, hogy mennyit aludtam az este, meg vannak még tényezők - pl kiszáradás, milyen lábbal keltem fel - stb

Egyébként a mondásban lehet van valami... ;D

2013. márc. 21. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!