Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan lánnyal aki nagyon csúnyán jár? Mindig olyan mikor lép mintha el akarna esni. Nagyon csámpás!

Figyelt kérdés
Elég idegesítő mikor sétálunk együtt mindig azt várom hogy mikor esik hasra a saját lábában. Nem szépek a lábai sem, teljesen befelé állnak, meg a térdei is szembe néznek egymással. Hátulról nézve elég csúnya, mert a cipője is teljesen félre van taposva. De egyébként szép, aranyos, rendes lány, csak nem tudom meg tudnám-e szokni. Van tanácsotok?
2013. febr. 21. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
Hagyd őt, keress mást.
2013. febr. 21. 21:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Én is csámpás vagyok, bár nem ennyire nekem a talpam ha megyk kifelé áll, de csak egy kicit. A térdem meg simán normális.
2013. febr. 21. 21:28
 3/13 anonim ***** válasza:
Hagyj neki időt. Ha belülről szépnek találod, akkor még meg is szeretheted.
2013. febr. 21. 21:29
 4/13 anonim ***** válasza:
Az én legnagyobb szerelmem is így lépett. Igaz neki szép egyenes, izmos lábai vannak :) Am ő elkezdett kézizni, és azóta gyönyörű, kecsesen jár :)
2013. febr. 21. 21:29
 5/13 anonim ***** válasza:

Megtudod, sőt...:)

Szerintem kicsit aranyos:D

2013. febr. 21. 21:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Hagy őt, jobb lesz NEKI! Ha már felmerül ilyen kérdés, akkor problémák vannak.
2013. febr. 21. 21:32
 7/13 anonim ***** válasza:

Mert hát a sport mekkora királyság, mindent meggyógyít insta...

Lefogytam 30 kilót és még mindig dölöngélve megyek, és sosem egyenesen :D

Persze ha sportolnék tuti nem így lenn. Dikmán' de hisz én sportolok! Sakk, póker...

2013. febr. 21. 21:32
 8/13 anonim ***** válasza:
őt meggyógyította, és kívánatosabb mint valaha :) és tudod miért? mert sokkal jobban néz ki tőle, IMÁDJA csinálni, imád élni, és az önbizalma is megnőtt, mivel tudja, hogy jobb lett a sporttól mint volt.
2013. febr. 21. 21:34
 9/13 anonim ***** válasza:

"mikor sétálunk együtt mindig azt várom hogy mikor esik hasra a saját lábában." Ez mekkora :DDDD

Komolyra: Mérlegeld szerintem, hogy most egyértelműen azért vannak aggályaid, mert "csámpás" (nevezzük ilyen csúnyán) vagy ha nem lenne csámpás, akkor keresnél-e más kifogást.

Várj egy kicsit, hogy mennyire alakulsz a helyzethez, meglehet, tök természetessé válik a dolog.

2013. febr. 21. 21:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Én megmondanám neki,persze nem ugy hogy kellemetlen legyen.Célozgatnék rá hátha megérti elmesélném neki mit szeretek benne bla bla bla aztán azt is mondanám hogy mennyire szeretem a mozgását és mégjobban szeretném ha a járása kicsit más lenne.Egyébként lehet hogy valami mozgásszervi baja van vagy gerincferdülése volt.
2013. febr. 21. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!