Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21-22 éves fiúk összejönnétek egy 17-18 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 20:56
1/10 anonim válasza:
Én 24 vagyok, de eddigi tapasztalataim alapján még a 20 éves lányok is nagyon éretlenek és komolytalanok.Kész vicc az egész:D:D Szóval ha 22 lennék, hogy válaszoljak a kérdésre, hacsak a lány nem lenne nagy kivétel, akkor nem jönnék össze.
3/10 anonim válasza:
attol függ...
csak ha normális és az esze a helyén van...
23/f
4/10 Mókusgyilkos válasza:
huh rég voltam erre.
őőő lány függő, a 17 éves korral önmagába már nincs problémám [vízválasztó] de tény h a többségük nekem is gyerekes pedig én se vagyok az a fű de érett típus.
5/10 Holdfiú válasza:
22/f persze a szerelem nem korhoz függő dolog
7/10 anonim válasza:
Nem. Olyan dolgokat élek, amiről egy 17 évesnek fogalma sincsen. Hiába képzeli magát baromi érettnek. 23/f
8/10 anonim válasza:
A barátom 20 volt, én 17 amikor összejöttünk. Ő is olyan dolgokat élt meg, amit én még nem. Ő már teljesen felnőtt életet él, dolgozik, én fősulira járok. Ettől függetlenül teljesen harmonikus a kapcsolatunk, imádjuk egymást, és úgy zsongunk egymásért, mint az elején.
Szóval ez inkább érettség, mintsem korfüggő. Mi is már több, mint 2 éve együtt vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!