Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, aki éjszakai bárban dolgozik?

Figyelt kérdés
...mert én már hónapok óta egy ilyen helyen dolgozom, mivel még nincs meg az érettségim, jobb munka nem akadt, így viszonylag jó fizetést csak itt kaphatok most. Én nem vagyok táncoslány, szigorúan elmondtam a vezetőnek, hogy csak felszolgáló leszek. Az is vagyok, igaz csekélyebb ruhában és a vendégekre nagyon kell figyelni, flörtölni velük, de mindenki tudja, hogy én nem vagyok olyan, hogy össze is feküdnék akárkivel. Csak a fiúmmal, ha éppen van. Szóval, arra lennék kíváncsi, ha komoly kapcsolatot szeretnétek, vagy megtetszene nektek egy lány, akiről kiderül, hogy ilyen helyen dolgozik, akkor az rontana a lány esélyeiből? Ha megkérdezitek tőle és azt mondja nightclubban/sztriptízbárban dolgozik, akkor részetekről annyi lenne a dolognak? És ha összejönnétek, de nem hagyná ott a munkahelyét az nálatok sok lenne?
2012. nov. 24. 02:15
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
kapcsolat mellett nyilván nem kéne "csekélyebb ruhás" helyen dolgozni.
2012. nov. 24. 02:22
 2/33 anonim ***** válasza:
Most úgy érzem, hogy nagyon zavarna. De ha szerelmes lennék, talán hajlanék a "kompromisszumra".
2012. nov. 24. 02:25
 3/33 anonim ***** válasza:

Ha tudom hogy ennyi, és nem kurvul, nem zavarna, megérteném, bíznék benne, viszont félteném.

20F

2012. nov. 24. 02:29
 4/33 anonim ***** válasza:
47%

Én nem tudnék ilyen lányban megbízni. Mivel elégé gáz munka(csekélyebb ruha) és flörtölgetni kell velük stb így folyamatos kísértésnek vagy kitéve ezért én tutira nem bennék bele. Érettségit én meg letenném a helyedben mert én tanulatlannal nem is fogok összejönni, mert akik pl egy érettségit nem képesek letenni azoknak nem sok jővője lesz én meg nem fogom eltartani:DSzerintem sűrgősen tanulj valami szakmát és dolgozz abban.

21/F

2012. nov. 24. 02:37
 5/33 anonim ***** válasza:
Én nem jönnék össze olyan csajjal,aki a szexualitásából él.A kevés ruha és flörtölgetés elég jó példa rá.Gondolom dögös lehetsz,de akkor se.
2012. nov. 24. 02:40
 6/33 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azt elfelejtettem írni, hogy 2 év van még a suliból, szóval tanulok, csak picit hanyag voltam, de már rákapcsoltam, mivel beért a fejem lágya, hogy úgy mondjam. :D 18 vagyok amúgy. A csekélyebb ruha abból áll, hogy egy top, meg egy miniszoknya, ahogy ilyen helyen szokás. De semmi komoly érintkezés a vendégekkel.
2012. nov. 24. 02:42
 7/33 anonim ***** válasza:
Hát az még türhető de akkor is egy bár:D Az emberek 90% nem hiszem hogy d*gásnál többet akarna ha meghallaná hogy egy bárban dolgozol.
2012. nov. 24. 02:45
 8/33 anonim ***** válasza:
Nem azzal kell indítani,hogy "szia,Barbi vagyok,és night klubban dolgozok plcsányi ruhában"...Felszolgáló vagy...egy ismerkedéshez ennyi elég,ha alakulnak a dolgok,akkor ráérsz elmondani.Mellesleg melyik az a pasi,aki pálcát törhetne feletted,amelyik mindig mindenben őszinte a barátnőjéhez,és nem hallgat el semmit...ugyan már! (Még mielőtt jönnének a támadó jellegű kommentek,nem vagyok szakmabeli... :)) )
2012. nov. 24. 03:23
 9/33 anonim ***** válasza:

Ha a pasid sosem csalnád meg, igen, szívesen lennék a barátod, ha megismerlek, és meg tudnék bízni benned. Kicsit még lehet beképzelt is lennék.:D

Aki után más csak a nyálát csorgatja az enyém.:D

De féltenélek is. Ilyen helyen azért szerintem akaratlanul is belekeveredhetsz olyanba, amibe sosem szeretnél.

20F

2012. nov. 24. 03:32
 10/33 anonim ***** válasza:
mivel én nagyon megválogatom a partnereimet és csak olyannal jövök össze, akivel kifejezetten jó a kommunikáció, ezért ha veled összejönnék, akkor egyáltalán nem zavarna semmi ilyesmi. Még szórakoztatónak is tudnám találni, vagy büszkeséget érezni, hogy az én csajom ekkora játékos. Viszont az zavarna ha ezután kiderülne, hogy neked vannak ezzel kapcsolatban felvállalási gondjaid. Én azt tarom szégyennek, ha valaki nem tesz magáért valamit, és nem azt, ha olyat is megtesz, amit más esetleg nem tenne meg. Mellesleg szerintem tapasztalatnak is jó.
2012. nov. 24. 03:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!