Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, aki éjszakai
bárban dolgozik?
Figyelt kérdés
...mert én már hónapok óta egy ilyen helyen dolgozom, mivel még nincs meg az érettségim, jobb munka nem akadt, így viszonylag jó fizetést csak itt kaphatok most. Én nem vagyok táncoslány, szigorúan elmondtam a vezetőnek, hogy csak felszolgáló leszek. Az is vagyok, igaz csekélyebb ruhában és a vendégekre nagyon kell figyelni, flörtölni velük, de mindenki tudja, hogy én nem vagyok olyan, hogy össze is feküdnék akárkivel. Csak a fiúmmal, ha éppen van. Szóval, arra lennék kíváncsi, ha komoly kapcsolatot szeretnétek, vagy megtetszene nektek egy lány, akiről kiderül, hogy ilyen helyen dolgozik, akkor az rontana a lány esélyeiből? Ha megkérdezitek tőle és azt mondja nightclubban/sztriptízbárban dolgozik, akkor részetekről annyi lenne a dolognak? És ha összejönnétek, de nem hagyná ott a munkahelyét az nálatok sok lenne?
Úristen!Ha valakit el lehet csábítani,arról nem biztos,hogy az elcsábított alany tehet.Sokkal inkább a párja a felelős,mert ha kicsit is többet törődne a társával,akkor nem lépne félre az ember.A másik:aki megakarja csalni a másikat,annak nem kell ahhoz nightklubban dolgoznia.Kísértés egy sima abc-ben is van,nem is kicsi.
2012. nov. 24. 20:39
24/33 anonim válasza:
23.nak:
1. rész:Baromság
2. rész:Az emberben akkor is benne van,hogy mi van,ha valahogy mégiscsak.Persze nem azokat kell alapul venni,aki annak is örülne,ha pinát lát.
2012. nov. 24. 21:00
25/33 anonim válasza:
23. full baromság.
2012. nov. 24. 21:21
26/33 anonim válasza:
Csak ezt tudjátok írni,hogy baromság....hol az indok?Vagy az már nem megy?Amúgy meg ha józan paraszti ésszel belegondolsz,nem az.
2012. nov. 25. 13:44
27/33 anonim válasza:
"Úristen!Ha valakit el lehet csábítani,arról nem biztos,hogy az elcsábított alany tehet.Sokkal inkább a párja a felelős,mert ha kicsit is többet törődne a társával,akkor nem lépne félre az ember"
Baromság mert:
A megcsalásért minden esetben a megcsaló fél tehet. Azt jelenti hogy elárulja a párját, hazudik a háta mögött stb, ami egy komoly kapcsolatban nem megengedhető. Ha annyira rosszul esik neki hogy nem törődnek vele akkor
1. Próbálja megbeszélni a párjával és megkérdezni mi baja, vagy szólni neki hogy ez így nem jó.
2. Ha ez nem megy akkor előbb szakítson és utána ribanckodjon.
Ez a tisztességes.
Ha meg neked az normális hogy valaki megcsalja a párját mert épp rossz passzban van, akkor te sem vagy normális.
Ha tényleg annyira zavarja a párja viselkedése hogy már emiatt agyba is menne mással akkor előbb tényleg szakítani kellene..
Kb ez az indoklás
2012. nov. 25. 21:16
28/33 anonim válasza:
Ezek szerint eléggé nagyra vagytok magatokkal.Ha engem megcsalnának,biztos,hogy az lenne az 1.,amin elgondolkodnék,hogy mit rontottam el,mit nem adtam meg az illetőnek,amit másnál keresett.Csaltak már meg 1x,de ahelyett,hogy sajnáltattam volna magam,inkább levontam a konzekvenciát...Szóval ez baromság,igaz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!