Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk összejönnétek egy pultos-lánnyal? Aki a kedvenc helyeteken nagy dekoltázzsal és jó beszélőkével megáldva dolgozik?
Ha többet is latok benne, mint a dekoltazsat es a jo dumat, akkor persze.
De tisztaban lennek azzal, hogy jarhatna egy csomo bonyodalommal is.
Amennyiben erzelmileg megfog a lany nem lenne akadaly, hogy a kedvenc szorakozohelyemen dolgozik es valoszinüleg pasik tömkelege nyomul ra. De nem tudom, hogyan viselkednek. Mennyire lennek feltekeny? Mennyire esne nehezemre visszafognom magam, ha valaki tulsagosan szemtelen vele szemben, ill. mennyire probalnam kihasznalni minden egyes szabad pillanatot, hogy mutassam, hogy: "Figyeljetek, ö az en csajom am!"
Szerintem kortol függetlenül is tudnak gyerekesen viselkedni az emberek... föleg egy olyan helyen, ahol alkoholt fogyasztanak.
Na ez az, pont ezért nem jönnék össze én sem soha pultoslánnyal.
Tuti, hogy megcsalna. Nem azért, mert nem bízok benne, de ott a sok részeg, és a sok munkaóra...bizonyos idő után matematikai törvényszerűség. Főleg ha épp összebalhéztunk.
En kulfoldon gyakran jartam egy underground-nak nevezheto helyre, ahol tetszett az egyik pultoslany es ugy ereztem en is neki. Nem beszeltunk igazabol, de egy ido utan mar megismert es mondjuk igy, volt par remenyteli pillanatunk.
Egyik bulin aztan zarasig maradtam es kint leultem a hely elott es meg akartam varni a lanyt (neki meg dolga volt zaras utan, gondolom takaritas, rendrakas, ilyesmi). Nem tudom, mit is akartam igazabol, nem is egy az anyanyelvunk, nem volt kesz tervem...gondolom rogtonoztem volna!:D
De kozben kijott az egyik biztonsagi or es kerdezte, mit csinalok. Mondtam, hogy arra a lanyra varok, remelem, nem ment meg haza! Erre o azt mondta, hogy nem, de van baratja, ugy hogy nem erdemes varnom...ugyhogy hazamentem es persze egy ideig nem is mentem arra a helyre!
Amikor aztan ujra jarni kezdtem oda, mar nem lattam ott tobbe!
Ennyit a pultoslanyokrol...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!