Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, aki éjszakai bárban dolgozik?

Figyelt kérdés
...mert én már hónapok óta egy ilyen helyen dolgozom, mivel még nincs meg az érettségim, jobb munka nem akadt, így viszonylag jó fizetést csak itt kaphatok most. Én nem vagyok táncoslány, szigorúan elmondtam a vezetőnek, hogy csak felszolgáló leszek. Az is vagyok, igaz csekélyebb ruhában és a vendégekre nagyon kell figyelni, flörtölni velük, de mindenki tudja, hogy én nem vagyok olyan, hogy össze is feküdnék akárkivel. Csak a fiúmmal, ha éppen van. Szóval, arra lennék kíváncsi, ha komoly kapcsolatot szeretnétek, vagy megtetszene nektek egy lány, akiről kiderül, hogy ilyen helyen dolgozik, akkor az rontana a lány esélyeiből? Ha megkérdezitek tőle és azt mondja nightclubban/sztriptízbárban dolgozik, akkor részetekről annyi lenne a dolognak? És ha összejönnétek, de nem hagyná ott a munkahelyét az nálatok sok lenne?
2012. nov. 24. 02:15
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

28-as: Ez két különböző dolog. Az hogy valaki korrekten viselkedik a kapcsolatban az legalábbis elvárható lenne.. És azt írtam le ahogy ideális lenne. Előfordulhat hogy megtörténik a baj és ha tartós kapcsolatról van szó akkor ki kell beszélniük az egészet hogy kinek mi volt a baja hogy a jövőben ez nehogy előforduljon. Az hogy te csakis magadat okolod azért ha valaki megcsal az nem teljesen reális. Annyi önbecsülésének mindenkinek lennie kellene hogy nem mindenért magát okolja és ez nem azt jelenti hogy valaki nagyra van magával.

Ha pl valakit megöl a párod mert felbosszantod azért is magadat okolod? Ez csak egy példa volt de a lényegen nem változtat. Mint ahogy írtam , ha valami nem tetszik az egyik félnek akkor kommunikálni kellene és megbeszélni vagy megoldani nem pedig más ágyába rohanni. Szép kis világ lenne ha mindenki így gondolkodna....

Na ennyit az offról.

Szerintem elfogadható ha valaki nem akar összejönni ilyen helyen dolgozó lánnyal, de talán többen vannak azok akiket ez nem zavarna, ha tetszik nekik a lány és talán még többen akik csak kalandot akarnak.

2012. dec. 1. 10:51
 32/33 anonim ***** válasza:
a hootersban dolgozol? :P
2012. dec. 7. 08:44
 33/33 A kérdező kommentje:
Nem, nem ott.
2012. dec. 7. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!