Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, aki éjszakai bárban dolgozik?

Figyelt kérdés
...mert én már hónapok óta egy ilyen helyen dolgozom, mivel még nincs meg az érettségim, jobb munka nem akadt, így viszonylag jó fizetést csak itt kaphatok most. Én nem vagyok táncoslány, szigorúan elmondtam a vezetőnek, hogy csak felszolgáló leszek. Az is vagyok, igaz csekélyebb ruhában és a vendégekre nagyon kell figyelni, flörtölni velük, de mindenki tudja, hogy én nem vagyok olyan, hogy össze is feküdnék akárkivel. Csak a fiúmmal, ha éppen van. Szóval, arra lennék kíváncsi, ha komoly kapcsolatot szeretnétek, vagy megtetszene nektek egy lány, akiről kiderül, hogy ilyen helyen dolgozik, akkor az rontana a lány esélyeiből? Ha megkérdezitek tőle és azt mondja nightclubban/sztriptízbárban dolgozik, akkor részetekről annyi lenne a dolognak? És ha összejönnétek, de nem hagyná ott a munkahelyét az nálatok sok lenne?
2012. nov. 24. 02:15
1 2 3 4
 11/33 Holdfiú ***** válasza:
egyáltalán nem zavarna. a felszolgálók általába ilyen ruhákat viselnek és ez csak egy munka mely a munkaruhát kötelez. flörtölni meg a több borravalóért kell meg hogy az emberek visszajárjanak gondolom szóval nincs ezzel semmi gond ha a jelölt pasid ezt nem fogadja el hogy ilyen munkahelyen dolgozol akkor annyi munka és a szerelem más
2012. nov. 24. 05:17
 12/33 anonim ***** válasza:
34%
Nem jönnék össze ilyen lánnyal. meg olyannal sem aki kocsmában dolgozik. mivel ha szép lányról van szó, akkor kapja a virágokat,ajándékot,sütiket,borravalót, akár buliznak is nap mint nap és előbb utóbb tuti nem lenne jó vége.Szóval nem szeretném ha elfűznék tőlem a csajt, volt benne részem, de hát az a véleményem,hogy olyan is ezek után. Meg az se hiányzik,hogy az én féltékenységemből egy két embernek szét törjön a feje a járólapon. Meg az időbeosztás is szar szokott lenni amúgy, nálunk az volt, hogy egyik nap "dolgozott" reggeltől hajnal valameddig aztán meg itthon egész nap aludt, semmit nem csinált, ha felkelt akkor sokszor tudott csinálni jó vitákat az az egy amit tudott. szóval az lett a vége,hogy na takarodj :)
2012. nov. 24. 07:01
 13/33 anonim ***** válasza:
szóval jah a volt "ribim" szép volt arcra, dekoltázsra amit ki is fejezett a munkahelyén. meg a kisugárzásával az összes faszt magához vonzotta. Nem kérek ilyenből többet kösz :)
2012. nov. 24. 07:13
 14/33 Thom12 ***** válasza:
88%

Engem nem zavarna!

Büszke lennék rá, hogy ilyen helyen is

megálja a helyét!

"Elfűznék, csajom"

Ember! ő nem tárgy, nem a tulajdonod!

A lány van "önszántából" a fiúval,

aki menni akar az megy, akárhol dolgozik!

Egy sima kocsa, bolt, étterem, vagy csak

a buszon... is ismerkedtünk már

ugye fiúk?

2012. nov. 24. 08:50
 15/33 anonim ***** válasza:
azért kiváncsi lennék mennyire lennél okos,ha lenne tapasztalatod hasonló helyzetben
2012. nov. 24. 09:04
 16/33 anonim ***** válasza:

15-ös: szerintem is kicsit előítéletes vagy. Sokak voltak hasonló helyzetben hidd el, ha nem tudsz rajta túllépni akkor egy megkeseredett pali leszel aki azért is leveri a pasik fejét ha a csajára néz.

Ajánlom a watsu terápiát, nagyon segít ellazulni és azt is hogy ismerkedj külföldi csajokkal. más kultúrákból jöttek könnyebben feledtetnek, vagyis inkább más nézőpontból segítenek látni a dolgokat.

Nem szoktak pincérnők ajándékot virágot és sütiket kapni. Borravaló pedig a fiú pincéreknek is jár szóval úgy tűnik erősen kivetíted a félelmeid és ez kicsit ijesztő.

Sőt az a helyzet hogy bulizni sem szoktak nap mint nap a pincérnők, ugyanis ez egy munkahely nekik. Inniuk sem szabad hanem figyelniük kell, köze nincs a bulihoz.

Akkor tudják elfűzni a csajt ha a csaj is akarja. Erről ennyit. Akkor is eltudják ha egy irodában dolgozik. Az annyit jelentett hogy nem volt normális kapcsolat, de ha eleve úgy mész neki hogy nem bízol benne, és levered aki rá néz, abból soha az életben nem lesz normális.

És nem kell itt szidni az exet. Örülj hogy vége van és tanulj a hibákból.

2012. nov. 24. 10:07
 17/33 anonim ***** válasza:
54%
Hát,én lehet előítéletes vagyok,de akkor se kéne.Inkább legyen egy normális munkával megáldott csajom,meg aztán nem tudhatom a kérdező hány egy éjszakásban volt már benne.Nem vagyok szerintem előítéletes,inkább realista.Meg aztán innen 1 lépés csak a táncrúd.
2012. nov. 24. 11:16
 18/33 anonim ***** válasza:
nem előny, de összejönnék ilyen helyen dolgozó csajjal. véleményem szerint ha meg akar csalni egy csaj akkor mindegy, hogy el könyvelő irodában dolgozik vagy egy éjszakai klubban.
2012. nov. 24. 11:18
 19/33 A kérdező kommentje:
Ma 11:16! Nos, biztosan meg fogsz lepődni a válaszomon, de képzeld, soha nem volt egy éjszakás kalandom! :P A rúdtánc mennyivel másabb egy miniruhás kiszolgálásnál? Kicsit többet mutat? Nálunk, ahol én dolgozom, ott is legalább az alsónak maradni kell.
2012. nov. 24. 13:44
 20/33 anonim ***** válasza:
10%

Ma 11:16 vagyok megint

Hát kérdező,nem akarlak leszólni,mert nem igazán ismerlek.De ha ismerkedsz valakivel és szóba kerül ez,tuti ribancnak fog titulálni,és nem fog normálisan kezelni.Meg ha valaki hajlamos a féltékenységre,nálad nagyon ki tudja ezt a hajlamát élni.Mert hát azért ennél könnyebben nem is tudnál megcsalni senkit,HA akarod.Nem mondom hogy megtennéd,de sokan erre gondolnának egy idő után,ami a kapcsolat rovására menne.Mondjuk nem is tudom,ha látnálak úgy dolgozni,hogy észre se veszel(és már a pasid vagyok),és látom hogy nem vagy olyan,akkor tuti megnyugodnék,hogy Ő nem olyan.Az eddigi barátnőim sajnos mind olyanok voltak,vagy dilisek,tudom-te nem vagy ők...A fene tudja,ehhez a helyzetben kéne lenni,de tuti nem jönnénk össze,több okból is,nincs csajom vagy ilyesmi,de van egy ilyen sejtésem.

2012. nov. 24. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!