Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan lánnyal aki nagyon csúnyán jár? Mindig olyan mikor lép mintha el akarna esni. Nagyon csámpás!

Figyelt kérdés
Elég idegesítő mikor sétálunk együtt mindig azt várom hogy mikor esik hasra a saját lábában. Nem szépek a lábai sem, teljesen befelé állnak, meg a térdei is szembe néznek egymással. Hátulról nézve elég csúnya, mert a cipője is teljesen félre van taposva. De egyébként szép, aranyos, rendes lány, csak nem tudom meg tudnám-e szokni. Van tanácsotok?
2013. febr. 21. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A szülei helyében már rég elküldtem volna dokihoz,hogy javítsanak ezen,mert hosszútávon nem jó..

Mondjuk,ha már annyi idős,hogy járjon valakivel,akkor magától is eszébe juthatna...

Mondjuk mostanában mintha 'divat' lenne... csomó,egyébként szép lány, mintha direkt csámpásan menne,mert az olyan cuki.. a csámpás járáshoz általában még a rossz tartás is párosul: görbe hát, előre eső vállak,stb... komolyan nem értem...

Szerintem célozgass rá,hogy az egészsége szempontjából előnyösebb lenne,ha próbálna kezdeni ezzel valamit, úgy nem hiszem hogy megbántod.

2013. febr. 21. 21:38
 12/13 anonim ***** válasza:

El kéne menni egy ortopédushoz...

Nekem x lábam van,plusz bokasüllyedésem,mégis szépen sikerült megtanulnom koordinálni a járásom.Észre se veszi senki.Volt, hogy barátaim megkérték, hogy járjak úgy,hogy elengedem magam..hát mint egy birodalmi lépegető és egy császárpingvin eltitkolt tenyerestalpas gyereke...haha

Lényeg hogy szerintem csak azért ne szakíts,de finoman célozgathatnál,vagy javasolhatnád menjen orvoshoz.

2013. febr. 22. 00:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha ez felmerült benned, akkor NE

Nem vagy köteles a testi hiábját szépnek látni, de ha zavar, akkor nem teheted meg vele, hogy kapcsolatba rántod bele, annak ellenére, hogy Te őt valaiért eleve taszítónak látod.

2013. márc. 17. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!