Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanfolyamra jött egy srác. Az a tipus aki észre sem veszi hogy tetszik valakinek. Hogyan keltsem fel a figyelmet?
A tanár direkt ugy csinálja hogy ne is tudjunk beszélgetni vagy egyszerre szunetre menni.nem egyszerre végzunk.igazábol ez miatt kezdett érdekelni mert mintha tiltanák.azt sem tudom van e bnője.gyorsan probáltam mondani neki valamit de arra sem vette a lapot hogy a tanáron ha nem látja beszélhetunk csak.
Mindent összevetve kicsit mamlasznak tűnik.tekintve hogy pl régen az exemmel is hasonlo korulmenyek kozt jottunk össze de ott kimondottan el voltunk tiltva egymastol mégis vágott mindent a srác s hogy hogyan játszunk ki szabályokat.
Vagy mondjak le errol a srácrol?csak mert olyan regota nincs barátom es vegre aki tetszik es még infokat sem tudok rola :(
TE akarsz tőle valamit.
Nem kell neki semmit sem észrevennie. Ha akarod,tegyél érte.
Ezért kerdeztem hogy mit tegyek vagy hogy.mert nem veszi a lapot soha. A tanár meg ugy rám van tapadva mint egy féltékeny férj.ugy utálom.kijön velem szünetbe, a sráccal össze sem lehet nézni mert azt is figyeli. Ha lenne időm direkt feladatokat ad a srácnak hogy neki ne legyen.
Totál hülye helyzet es idegesitő.pláne hogy a srác az egészből nem lát semmit.lehet szűz már ezen is agyaltam
Mindegy köszi
Már nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!