Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, nagyon tetszik a személyisége, úgy érzem kezdek beleszeretni, egyre többször igénylem a közelségét. Viszont alacsonyabb nálam. Mit csináljak?
Én 173 cm vagyok, ő 168. Külsőleg nem is az esetem, viszont mindig hiányolom a közelségét, keresem a társaságát, beszélgetni akarok vele. Ez már szerelem? Viszont a magasság az borzasztóan zavar, ettől nem érzem elég nőiesnek magam mellette, így is önbizalomhiányban szenvedem. Érezteti velem, hogy ő is érdeklődik felőlem, viszont én emiatt mindig meghátrálok, és elbizonytalanodom. Annyira felszínesnek érzem magam.
21L
Az is vagy. Felszínes. És véletlenül sem szerelmes.
Mert amikor az vagy, az sem tűnik fel, hogy a társad egyik füle kétszer akkora, mint a másik. Hagyd békén szegényt!
Máskor ne kövesd el azt a hibát, hogy közel engedsz magadhoz alacsony, vagy nem vonzó srácokat.
Rájössz, hogy a külsejük ellenére még értékes emberek és lelkiismeret furdalásod lesz, ha megbántod őket.
Nem mellesleg magad elé is tükröt tartasz és nem tetszik amit benne látsz.
Ez olyan, mint amikor úgy veszed a nadrágot, hogy "majd belefogyok" :) De hogy komolyan is válaszoljak: döntsd el, hogy téged zavar, ha alacsonyabb, VAGY a hülye barátnőid cikiznek érte, köztük is esetleg pont a falkavezér, aki minden nap úgy öltözik, hogy titeket többieket legyorsuljon, és büszke rá, hogy szájjal rá tud húzni egy durexet egy uborkára. Mert ha ez a helyzet, akkor ne is törődj vele, a probléma nem létezik. Amint jól meglesztek együtt, mindenki azt fogja mondani, hogy "nézd, tök cukik, tehát akkor mégis van ilyen".
Az jobban aggaszt, hogy te képes vagy ettől függővé tenni a saját érzéseidet. Az "azt hiszem, szeretem" nem elég egy kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!