Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi, hogy tud lefeküdni olyan csajjal aki nem tetszik neki? sőt szexkapcsolatot alakitani? Egyáltalán mit jelent egy pasinak a szexkapcsolat? ''csak szex és semmi máson kivül''
Vannak olyan srácok, akik csak erre hajtanak, aztán behúznak egy strigulát és már tovább is mennek a következő csajt kergetni.
Szerintem jól tetted, hogy nem mentél bele.
Igen az #-ösnek van igaza, szex kapcsolatot keresett, te nem adtad meg neki amit akart minek törje magát, ha 1-2 napon belül már talál is rá másik partnert ?
Ha te is akarsz szexelni ne játszd azt, hogy neked mennyit kell udvarolni, ha meg nem akkor ne csodálkozz. Manapság már csak a komoly kapcsolatokat kereső férfiakban van meg a "vadászösztön" akik szexkapcsolatokat és hasonlókat keresnek nem törik magukat nekik nem az esik jól, hogy sikerült becserkészni/elcsábítani a lányt hanem az tetszik nekik, hogy ez milyen könnyen ment.
Velem történt egyszer, hogy baráti társaságba új lány érkezett aki egyébként elég duci volt (nem szeretem a duci lányokat) a csajok már felvázolták neki, hogy én biztos tetszeni fogok neki, így is lett egész éjszaka olyan kedvesen/aranyosan udvarol, hogy mégis belementem a dologba, de szörnyű volt alig állt fel a szememet is hiába csuktam be éreztem a zsírt mindenhol többé biztos nem fogok olyan lánnyal elmenni aki nem tetszik még kedvességből sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!