Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lépjek ki a friendzone-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek ki a friendzone-ból?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, nem rég ismerkedtünk meg. kb 2 hete. Egy egyetemre járunk. Más szakra, de van közös óránk, és szigorúan véve évfolyamtársak vagyunk. Ő jelölt be, én kezdtem írni neki, de ő is ír nekem mindig. Hajbalig beszélgetünk interneten, de órák előtt is szoktunk, illetve órán is. Órák után viszont soha, személyesen. Feljött már a csajok-pasik téma. Ő mondta, hogy nem szeretne barátnőt, és neki ez az évfoylamtárssal járok dolog nem jön be.

Nekem bejön, mert nagyon bejön a személyisége. Én viszont örülnék, ha lehetne több. De annyira egyértelmű, hogy nem akar.

Hogy érhetném el, hogy esetleg akarjon?

(Végülis ő ír nekem, és jókat beszélünk meg minden. De ezek alapján csak barátkozik biztos :( )

2018. ápr. 13. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Nem szeretne barátnőt azt jelenti, hogy vagy meleg vagy csak párszor megdugna, de semmi több.

Továbbra is tartom azon álláspontom, hogy egyetlen srác sem beszélget hajnalig olyan lányokkal akiket külsőre nem tart vonzónak.

2018. ápr. 13. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
63%

Kerdezo. El sem olvastam.

De bizton allithatlak arrol, hogy ha bele is menne valamibe az max szexkapcsolat lenne. De te abban meg szenvednel. De fittyet hanysz erre es belemesz majd. Es majd jossz ide kiirni meg egy kerdest.

“Hogy erjem el, hogy ne csak szex legyen koztunk?”

Erre is valaszolok, (latod milyen rendes vagyok?)

Sehogy, felejtsd el, tiltsd le, szeparald el magad tole.

De nem fog menni ezert kifogsz irni meg egy kerdest.

“Nem tudom elfelejteni, szexkapcsolatban vagyok egy fiuval akit nagyon szeretek, de o nem akar tolem a szexen kivul semmi mast.

(Lasd, gyereknap van ma nalam, igy erre is valaszolok)

Hulye p**a iq-d -174. Minek loholsz azutan aki teged nem akar.

2018. ápr. 13. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Az csak egy dolog, amit mond! A lényeg, az hogy hogyan viselkedik! Hagyd, hogy történjenek a dolgok, ne mássz rá. Kétlem, hogy ne tetszenél neki. Előbb-utóbb észreveszi, hogy "hoppá, jól érzem magam vele". Persze akkor meg lehet bepánikol...

Szóval akkor csináld ezt végig, ha tényleg nagyon-nagyon ő kell neked, mert elég rizikós folyamat lesz!

2018. ápr. 13. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Óóó, én azt hittem eddig, hogy csak a nők tartanak barátzónában egy fiút. Hát van az ellekezője is?!
2018. ápr. 14. 00:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Elhivod ide-oda, egyutt vagy vele aztan lesz valami. Ha nagyon jokat beszelgettek fel fog lobbanni a szikra. Talalj ki artatlan programokat, koncert, ilyesmi, megkerdezed van-e kedve eljonni. A harmadik ilyen alkalmon foleg ha isztok picit nem hiszem el, hogy ne csattana el egy csok. A kozos elmenyek es a mely beszelgetesek szerintem at fogjak torni a falat. Ha meg nem akkor meg megprobaltad.
2018. ápr. 14. 11:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Kb. egy idősek lehetünk. Sajnos a huszonéves pasik többsége ilyen. Lehet hogy tetszel neki, de annyira fél némelyik férfi, hogy jaj mi lesz ekkor meg akkor.

A kérdésre válaszolva adj időt magatoknak.

2018. ápr. 19. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!