Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kérdeznek vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kérdeznek vissza soha a nők?

Figyelt kérdés

Most felejtsük el azokat, akik egy szóban (vagy még úgy sem) válaszolnak. Vannak olyanok, akik normálisan, kifejtve reagálnak a feltett kérdésre. Viszont ennyi, pont. Soha egy kérdés, amit ők tesznek fel. Legtöbbször vissza sem kérdeznek. Ha az ember megpróbálja “rászorítani” őket, szóval feldob egy témát kérdés nélkül, akkor bumm, vége a beszélgetésnek.

Ezt csak én tapasztalom, vagy más is így van ezzel?

2018. máj. 1. 17:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
És gazdag volt legalább ez az "átlagos" srác?
2018. máj. 1. 19:00
 62/71 anonim ***** válasza:
2018. máj. 1. 19:01
 63/71 anonim ***** válasza:
Nem volt gazdag, de gondoltam, hogy ez is előkerül. Istenem...
2018. máj. 1. 19:01
 64/71 anonim ***** válasza:
Nem kaptam képet róla, de kíváncsi vagyok mit ír róla a másik 56% hogy néz ki...
2018. máj. 1. 19:06
 65/71 anonim ***** válasza:

#60: Egy jobbra-balra csavart történetnél miért vicces?

Én sem kaptam képet a srácról.

2018. máj. 1. 19:07
 66/71 anonim ***** válasza:
Nem fogom a képét küldözgetni. Ahogy magamról sem adok ki ismeretleneknek az interneten képet. :D A képzeletedre van bízva, nem kötelező nekem hinned. Nekem meg elég a tudat, hogy én nem hazudok. Az egyedüli, aki kételkedik, az te vagy.
2018. máj. 1. 19:07
 67/71 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, de én nem tudok olyan átlagos srácot sem, akinek egy csaj azt írta volna, hogy "tetszel".

Olyat tudok elképzelni, aki a csajok bálványa és olvadozva ír neki minden lány. Na az sokkal reálisabb.

2018. máj. 1. 19:11
 68/71 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem tudod elképzelni, még létező jelenség. Ne próbáld már bemesélni, hogy átlagosan kinéző férfiaknak nincs kapcsolata... Csak körül kell nézni. Nem is tudom, miért válaszolgatok neked egyáltalán. Egyértelmű, hogy számodra csak az az igazság létezik, amiben te hiszel. Az eszedbe se jusson, hogy más esetleg mást tapasztal.

Én léptem ebből a kérdésből, mert semmi értelme válaszolnom. További szép kesergést és önigazolást.

2018. máj. 1. 19:13
 69/71 anonim ***** válasza:

"Az egyedüli, aki kételkedik, az te vagy."

Igazából többen is vagyunk így most. Mint írtam, az össze-vissza csavart sztoriknál általában minden értelmes ember kételkedik.

"Ne próbáld már bemesélni, hogy átlagosan kinéző férfiaknak nincs kapcsolata... Csak körül kell nézni."

Szerintem van, csak nem nyomulnak rájuk lányok. És írtam, hogy a környezetemben egy csomó csaj előadja, hogy átlagos srácok utasították őket vissza, csak épp nem átlagos srácokról van szó. Lazán feltennék rá 10.000-et, hogy itt is erről van szó.

2018. máj. 1. 19:21
 70/71 anonim ***** válasza:

Azzal kapcsolatban, hogy az oldalon nincs több retard nő... Khm, a kérdésre adott normális válaszok többsége lepontozva, egy frusztrált beszólás felpontozva. És kb. így néz ki nagy vonalakban az egész oldal...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2018. máj. 1. 19:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!