Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kérdeznek vissza soha a nők?
Most felejtsük el azokat, akik egy szóban (vagy még úgy sem) válaszolnak. Vannak olyanok, akik normálisan, kifejtve reagálnak a feltett kérdésre. Viszont ennyi, pont. Soha egy kérdés, amit ők tesznek fel. Legtöbbször vissza sem kérdeznek. Ha az ember megpróbálja “rászorítani” őket, szóval feldob egy témát kérdés nélkül, akkor bumm, vége a beszélgetésnek.
Ezt csak én tapasztalom, vagy más is így van ezzel?
Ha lenne egy értelmes kapcsolatod, nem ezt az oldal e kérdését nézegetnéd...
Kamuzni, írni bármit lehet. De ezekből is már elegem van. Jó volna befejezni ezt is.
Mert nem figyeled a lányok kommunikációit mondjuk a metrón pl. Leginkább csak fapofával nyomkodják egymásnak a szívecskéket és kb. ennyi. Ha írnak neki valamit akkor egy nevetős smiley, ha megkérdezik milyen napja volt akkor "elment", ha megkérdezik hogy érzi magát akkor "megvagyok".
Ennek ellenére a rendkívül széleskörű műveltség természetesen elvárás részükről. :D
Hát megkeseredettek, mivel magadfajta lányokkal van tele.
Tudod értelmes embernek ha van kapcsolata, akkor nem a gyk-n lóg.
Ebből következik: 1. nem vagy értelmes 2. szar a kapcsolatod.
Vagy mindkettő.
Mert azt megérteném, hogy valami főzőtanácsot kérsz, mert kaját akarsz csinálni, vagy vmi hasonló. De ebben a kategóriában lógsz. Ez azért sok mindent elárul.
Azert nem kerdezek mert arra vagyok kivancsi h o mit kerdez
Mivel a kerdesei alapjan kiderul hamar h tulkep mit is akar
Hamarabb es gyorsabban mint ha rakerdezek, mivel a szex miatt siman hazudnak
Marmit h le a bugyit... :-D
Igy meg a kerdesekbol lekovetkeztetem
Eddig 99% bevalt a dolog.
Masik ok h alapvetoen introvertalt vagyok csendes visszahuzodo ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!