Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kérdeznek vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kérdeznek vissza soha a nők?

Figyelt kérdés

Most felejtsük el azokat, akik egy szóban (vagy még úgy sem) válaszolnak. Vannak olyanok, akik normálisan, kifejtve reagálnak a feltett kérdésre. Viszont ennyi, pont. Soha egy kérdés, amit ők tesznek fel. Legtöbbször vissza sem kérdeznek. Ha az ember megpróbálja “rászorítani” őket, szóval feldob egy témát kérdés nélkül, akkor bumm, vége a beszélgetésnek.

Ezt csak én tapasztalom, vagy más is így van ezzel?

2018. máj. 1. 17:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
#19: Én azért, mert jól néznek ki és szexre tök jók.
2018. máj. 1. 17:52
 22/71 anonim ***** válasza:
47%

Ha lenne egy értelmes kapcsolatod, nem ezt az oldal e kérdését nézegetnéd...

Kamuzni, írni bármit lehet. De ezekből is már elegem van. Jó volna befejezni ezt is.

2018. máj. 1. 17:56
 23/71 anonim ***** válasza:
50%

Mert nem figyeled a lányok kommunikációit mondjuk a metrón pl. Leginkább csak fapofával nyomkodják egymásnak a szívecskéket és kb. ennyi. Ha írnak neki valamit akkor egy nevetős smiley, ha megkérdezik milyen napja volt akkor "elment", ha megkérdezik hogy érzi magát akkor "megvagyok".

Ennek ellenére a rendkívül széleskörű műveltség természetesen elvárás részükről. :D

2018. máj. 1. 17:57
 24/71 anonim ***** válasza:
64%
Ez a férfiakra is éppúgy igaz. A múltkor itt 10 kérdést tettem fel egy pasinak ő egyre se kérdezett vissza, mire meguntam...
2018. máj. 1. 17:58
 25/71 anonim ***** válasza:
Értelmes a kapcsolatom, csak távkapcsolat, és 6 óra van közöttünk. :D Nem láttam sehol az oldalon olyan kiírást, hogy csak szingli, és/vagy megkeseredett emberek válaszolhatnak. Bár lassan ez lesz érvényes erre a kategóriára.
2018. máj. 1. 17:58
 26/71 anonim ***** válasza:
81%
#24: Az a durva, hogy egy csomó nő 1 (azaz EGY) vagy néhány férfi alapján általánosít, de kikérik maguknak, amikor egy férfi a nő ismerősei többsége alapján általánosít és még meg is jegyzi, hogy vannak kivételek.
2018. máj. 1. 18:00
 27/71 anonim ***** válasza:

Hát megkeseredettek, mivel magadfajta lányokkal van tele.

Tudod értelmes embernek ha van kapcsolata, akkor nem a gyk-n lóg.

Ebből következik: 1. nem vagy értelmes 2. szar a kapcsolatod.

Vagy mindkettő.

Mert azt megérteném, hogy valami főzőtanácsot kérsz, mert kaját akarsz csinálni, vagy vmi hasonló. De ebben a kategóriában lógsz. Ez azért sok mindent elárul.

2018. máj. 1. 18:05
 28/71 anonim ***** válasza:
Rólad is sokat elárul, ha itt személyeskedsz, és mindent támadásnak veszel. Semmit nem kötelező elhinned abból, amit írtam. Élj tovább megkeseredve, remélem egyszer te is boldogságra találsz, és nem veszed véresen komolyan a nők elleni harcot.
2018. máj. 1. 18:08
 29/71 anonim ***** válasza:

Azert nem kerdezek mert arra vagyok kivancsi h o mit kerdez

Mivel a kerdesei alapjan kiderul hamar h tulkep mit is akar

Hamarabb es gyorsabban mint ha rakerdezek, mivel a szex miatt siman hazudnak

Marmit h le a bugyit... :-D

Igy meg a kerdesekbol lekovetkeztetem

Eddig 99% bevalt a dolog.

Masik ok h alapvetoen introvertalt vagyok csendes visszahuzodo ...

2018. máj. 1. 18:09
 30/71 anonim ***** válasza:
De áruld el mit keresel itt, ha jó kapcsolatod van és szarul érzed magad? :DD
2018. máj. 1. 18:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!