Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kérdeznek vissza soha a nők?
Most felejtsük el azokat, akik egy szóban (vagy még úgy sem) válaszolnak. Vannak olyanok, akik normálisan, kifejtve reagálnak a feltett kérdésre. Viszont ennyi, pont. Soha egy kérdés, amit ők tesznek fel. Legtöbbször vissza sem kérdeznek. Ha az ember megpróbálja “rászorítani” őket, szóval feldob egy témát kérdés nélkül, akkor bumm, vége a beszélgetésnek.
Ezt csak én tapasztalom, vagy más is így van ezzel?
Rengeteg lány hozzászokott ahhoz, hogy a szép kinézete miatt körbeugrálják és szórakoztatják a beszélgetés során, ezért a kommunikációs képességeik nem szárnyalnak az egekben.
Én is futottam már bele jó pár ilyen lányba, részemről max. szexre voltak alkalmasak.
Túl nagy a kínálat és minden férfi pótolható számukra.
Te elvárod, hogy egy nő energiát fektessen bele egy beszélgetésbe? Haha. Ez úgy működik, hogy ők bármikor kaphatnak 50 másik pasit, szóval ők nem fogják a kisujjukat sem megmozdítni érted...
Fura lenne nekik tenni valamit egy beszélgetésért, amikor ha nem tesznek semmit is már túl sokan akarnak velük beszélgetni mert nőnek születtek.
Számomra olyan hihetetlen, hogy sok lány ilyen. Én baromi kíváncsi természet vagyok, aki érdekel, azt én is kérdezgetem, illetve értelmes dolgokkal én is próbálom fenntartani a beszélgetést. Nem játszom a beképzelt hercegnőt. Persze azért meghagyom a titokzatosságot is valamennyire, nem nyomulok egyáltalán, csak legyen meg az egyensúly.
Akinek egyszavas válaszokkal reagálok, az viszont szimplán nem érdekel.
21L
Óriási fail a #2-es válaszom lepontozása, ami igazából pont azt mutatja meg, hogy a válaszom hasznos volt.
Kedves pontozók! Attól, hogy valami sérti az önérzetetek és nyomkodjátok rá a piros kezet, nem lesz jó a kommunikációs képességetek. Sőt... Pont azt mutatjátok meg, hogy mennyire nem megy ez nektek.
Kár, mert nem gondolom, hogy annyira unalmas alak lennék. Mondjuk tény, sok esetben ez ki sem derülhet számukra.
De akkor biztos a kinézetemmel van gond. Ha azt nézzük, hogy hány lány viselkedett így az elmúlt években, akkor valószínűleg nagy a gond.
Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!