Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok soha sem kérdeznek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok soha sem kérdeznek? Ez nem oda-vissza játék?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy akár kivel beszélgetek, az soha sem kérdez tőlem semmit. Ez vajon normáis, vagy direkt csinálják, ez valami stratégia, hogy van ez? Hiába hozom mindig a témát, hogy legyen miről beszélni, addig beszélünk. Viszont ezt a szerepet soha senki nem viszonozza, soha nem érdeklődnek. Ötletek?
2011. máj. 18. 05:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én is utálom az ilyet, keress másik csajt, aki hajlandó beszélgetni.
2011. máj. 18. 06:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Sok ilyen csajjal találkoztam.Amig nem kellted fel benne a vonzalmat, addig nem fog kérdezni semmit.De az is lehet, hogy csak simán ilyen a csaj.
2011. máj. 18. 07:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy neten keresztül nem lehet felkelteni a vonzalmat
2011. máj. 18. 08:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Én mindig kérdezek, mert kiváncsi természet vagyok.
2011. máj. 18. 08:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem érdekled őket, mert nem nézel ki jól.
2011. máj. 18. 10:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Pffháhá 10:26, ez mára már "divat szleg"é vált
2011. máj. 18. 10:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Én szoktam kérdezgetni, de csak attól, akitől tényleg érdekel a válasz. Ehhez nem kell semmilyen vonzalmat kelteni, elég ha jó fej és haverok vagyunk... Akit meg nem bírok, nem vagyunk olyan jóban, vagy egyszerűen csak valamiért nem igénylem a társaságát attól nem kérdezek, mert a válasz sem érdekel. A többi lány nevében nem tudok nyilatkozni de velem így van. :D

19/L

2011. máj. 18. 13:14
 8/11 A kérdező kommentje:
És mondjuk ha ismerkedési fázisban vagytok, tehát nem a haverod, nem ismered, akkor segíted a beszélgetést kérdésekkel vagy elég ha ő kérdez te meg válaszolsz; minek a függvénye hogy kérdezel e vagy sem, ha még nem ismered? Őszintén válaszolj.
2011. máj. 18. 14:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Hmm jó kérdés... Az mondjuk általában pár mondat után eldől, hogy mennyire leszünk jóban, vagy hogy mennyire kelti fel az érdeklődésem akár mint pasi, vagy haver vagy bármi. Ha nem szimpatikus az illető inkább kerülöm a társalgást, ha szimpatikus akkor én is igyekszem érdeklődést mutatni... szerintem is idegesítő, ha egyoldalú a beszélgetés. :D
2011. máj. 18. 17:02
 10/11 anonim ***** válasza:
pl ha neten ismerkedsz akkor kis beszélgetés után hívd el vhova és beszéljetek személyesen.
2011. máj. 18. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!