Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kérdeznek vissza soha a nők?
Most felejtsük el azokat, akik egy szóban (vagy még úgy sem) válaszolnak. Vannak olyanok, akik normálisan, kifejtve reagálnak a feltett kérdésre. Viszont ennyi, pont. Soha egy kérdés, amit ők tesznek fel. Legtöbbször vissza sem kérdeznek. Ha az ember megpróbálja “rászorítani” őket, szóval feldob egy témát kérdés nélkül, akkor bumm, vége a beszélgetésnek.
Ezt csak én tapasztalom, vagy más is így van ezzel?
#39: Szóval a pontozás nem számít, mert nem neked ad igazat? Oké, nézzük a kérdéseket... A nők részéről a kérdések többsége az, hogy megcsaltak/megvertek/rosszkapcsolatban vagyok, DE mégis kell a pasi.
Én is beszéltem pár ilyen férfi válaszolóval és többségük nem volt lúzer, simán csak túlidealizált világban élt. Párnak adtam pár egyszerűbb tanácsot privátban is (pl. legyenek bunkóbbak, kevésbé érdeklődők) és tádám: A cuki válaszokkal ellentétben ezek működtek is.
Nagyon sok magyar átlagos srác tetszett már. Tudod, mit csináltak? Elutasítottak mind, meg sem akartak ismerni, csorgatták tovább a nyálukat a helyi cicababára. Akinek tetszettem, és volt randink, azzal nem találtuk a közös hangot, és közös megegyezéssel nem randiztunk tovább.
Hadd ne kelljen már bocsánatot kérnem azért, mert a külföldi munkám során (nem prosti vagyok, mielőtt feltételeznéd, gyerektáborban dolgoztam) találkoztam egy olyan emberrel, akivel teljesen összeillünk.
Ezzel én is egyetértek. Most figyelmen hagyva az alap kérdést, méég középsuli után a 20-as éveimben összefutottam a középsuliban még vízilabdázó, snowboardozó osztálytársammal és haverjaikkal.
Csupa jóképű, magas, sportos csávó, a csajok persze csigaként kúsztak utánuk, mindegyik. Azt dugták meg akit akartak, ha volt pasija, ha nem. Hát ott egymás között amikor beszélgettek kb. olyan szinten voltak lenézve a csajok, hogy egy ganajtúrónak is több tiszteletet ad az ember. Azon rögöktek, hogy fogadásból ki tud lefeküdni a legrondább lánnyal majd mutogatták mindenkinek és ott röhögtek rajtuk.
Nekem akkor még barátnőm sem volt mert félénk voltam, tapasztalatlan és virágot is remegő térdekkel adtam át a lánynak akivel persze csak barátok maradtunk.
Tehát sokan kérdezik miért nézi sok férfi bullshitnek a lányok belső értékeikről szóló zagyvaságaikat meg, hogy őszinteség, tisztelet és hasonlók.
Hát pont azért mert nem ezt látjuk. :) A kérdésben is benne van részben, hogy a nagyon jó csávóknak biztosan visszaírogatnak, de a barátjuknak meg csak nyomkodják a szívecskéket. Erre is láttam már nem egy, hanem jó sok példát. Erre itt meg azzal jönnek, hogy milyen angyalok meg odaadóak és a férfi hogy merészel más nőkre nézni. Aha...
Hát igen... Ez a véletlen műve volt, hogy Pont egy külföldivel lett meg csak a szerelem és váltál kezdeményezővé.
Az kizárt dolog, hogy azért mert a magyar egyszerű pasik nem voltak elég vonzóak számodra. És habár nem kellett bunkónak lenni, de feléjük nem akartál annyira kezdeményező lenni és jöttek az egy szavas válaszok...
Hozzáteszem értelmes kommunikációra.
Utalok pötyögni. Hívj el randizni.
Nem a kijelzővel ismerkedek.
Ha érdekel a pasi, akkor kommunikálok is. De kezdést élőben. Egy randi meghívásra 3levél után nem kerül sor, ellenben faggatta, akkor kuka, ennyi.
#42: "Nagyon sok magyar átlagos srác tetszett már. Tudod, mit csináltak? Elutasítottak mind, meg sem akartak ismerni, csorgatták tovább a nyálukat a helyi cicababára."
Ó, hogy a környezetemben hány lánytól hallottam ezt! :D A különbség annyi volt, hogy akit a csajok átlagosnak tartottak, azok a legjobb srácok voltak. És mindenki instant cicababának számított, aki jobban nézett ki a mesélő csajtól.
"Nem tagadom, hogy vannak retardált nők is az oldalon, de azt állítani, hogy ők többen vannak, elég meredek."
Miért lenne meredek? Egy csomó átlagos srác jár az oldalra, akik átlagosként egy nőnek sem kellenek. Velük szemben egy csomó tényleg durván megkeseredett nő van.
Ezzel az a baj, hogy 20-ból 19-szer jön a "nem ismerlek még eléggé ahhoz, hogy találkozzunk" szöveg.
És ha megkérdezném azt az átlag magyar srácot, akinél kezdeményeztél és visszautasított, hogy mi történt
Akkor ő valószínűleg nem így adná le a szorit...
Gondolj bele szerintem mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!