Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kérdeznek vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kérdeznek vissza soha a nők?

Figyelt kérdés

Most felejtsük el azokat, akik egy szóban (vagy még úgy sem) válaszolnak. Vannak olyanok, akik normálisan, kifejtve reagálnak a feltett kérdésre. Viszont ennyi, pont. Soha egy kérdés, amit ők tesznek fel. Legtöbbször vissza sem kérdeznek. Ha az ember megpróbálja “rászorítani” őket, szóval feldob egy témát kérdés nélkül, akkor bumm, vége a beszélgetésnek.

Ezt csak én tapasztalom, vagy más is így van ezzel?

2018. máj. 1. 17:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:

Nem érzem szarul magam. Válaszoltam egy kérdésre, miszerint én kezdeményeztem és kérdezgettem a páromat. Ez szerinted nem jó válasz a kérdésre? Be kellett volna állnom a sorba, és szajkózni, hogy minden nő szemét? Ez itt az elvárás?

Attól, hogy van kapcsolatom, nem lógok a másikon 0-24. Nála most van dél, és épp az óráján ül. (Egyetemisták vagyunk mindketten.) Gondolom, ezt nehéz elképzelni, de azért próbáld meg. Nem csak a te igazságod létezik.

2018. máj. 1. 18:11
 32/71 anonim ***** válasza:

Haha, tehát a pasid egy külföldi egyetemista...

Ez mindent elárul miért kezdeményeztél. XD

2018. máj. 1. 18:13
 33/71 anonim ***** válasza:

És arra nem gondolsz, hogy az ok és okozat néha pont fordítva váltja ki a hatását?

Ha próbál veled beszélgetni és azt látja, hogy csak tolod neki a tőmondatokat meg smiley-kat akkor egy üresfejű, kommunikálni képtelen lánynak gondol majd akiben már semmi mást nem lát csak annyit, hogy bejön neki. Persze, hogy onnantól fogva nem erőlködik tovább a pasi, hanem rátér a B tervre. Ha kapcsolat már halott ügy akkor marad a szex mint cél.

Vagy te összejönnél egy olyan férfival aki egy összetett mondatot képtelen neked írni és, ha valamiről szeretnél beszélni vele, legyen egy problémád vagy élményed, lereagálja egy ":-)" vagy ":-(" -vel?

2018. máj. 1. 18:15
 34/71 anonim ***** válasza:
Igen, gondoltam, hogy most jön az a kártya, hogy pénzéhes ribi vagyok :D Biztosan ezért kezdeményeztem nála, és nem azért, mert egy intelligens, kedves ember, akinek helyén van az esze, és nem általánosításokban méri a világot, és ragaszkodik makacsul a téveszméihez.
2018. máj. 1. 18:15
 35/71 anonim ***** válasza:

Van egy koreai ismerősöm, aki jópofi képeket rak fel egy közösségi oldalra és tömegszámra írnak rá a nők.

Vállalkozónak adja ki magát (lehet az is nem tudom) öltönyös kép stb.

Megkérdeztem tőle mit gondol a nőkről:

Azt írta: nézzen ki szuper jól, mert csak az számít egy nőnél, mivel másra nem jó (kb szó szerint)

Ilyenkor meg ugyebár eszembe szokott jutni, mikor a nők hangoztatják: belső értékek. :D

2018. máj. 1. 18:17
 36/71 anonim ***** válasza:
Hú, micsoda választ adtál. :D És mi van, ha én meg ezt nem hiszem el neked? Biztos nincs is koreai ismerősöd, ha meg van, akkor miért nem vele beszélsz gyk-zás helyett?
2018. máj. 1. 18:18
 37/71 anonim ***** válasza:

#31: A "miért nem" kérdésre szerinted milyen téren ad tartalmas választ az, hogy leírod, hogy te miért igen?

Világcsoda sem vagy. A férfi válaszolók is leírták, hogy nem minden nő ilyen, még a kérdésben is szerepel, hogy nem azokról van szó, akik képesek normálisan kommunikálni.

Nem állsz be a sorba, hogy minden nő szemét? Nézz már körül az oldalon... Ha egy férfi, akárcsak egy nőről is negatív kritikát mer megfogalmazni, azonnal ő lesz a rossz. Ellenben, ha egy nő lazán odavágja minden kérdéshez, hogy rinyáló szűz lúzer pasik, akkor azt felpontozzák. Sőt, ma egy félrelépő csajt kb. szentté avattak.

A sor pont úgy néz ki ezen az oldalon, hogy a pasik mindenért hibásak, a nők pedig szentek.

2018. máj. 1. 18:19
 38/71 anonim ***** válasza:
Mert én nem jövök lázba azért, mert helyes koreai pasi és csak emiatt nem fogok folyton vele beszélni...
2018. máj. 1. 18:22
 39/71 anonim ***** válasza:
A pontozás semmit nem számít. Lehet, hogy válaszban több a "szűzlúzerezés" de nézd meg a kérdéseket. Minden ötödik kérdés "A nők miért hűtlenek? A nők miért használják ki a férfiakat? A nők miért utasítanak vissza? A nők csak a szemét bunkó alfákra mennek? Ha nincs két kocsim és három házam, már nem is lehet nőm?" Satöbbi. Te az ilyen kérdésekre őszintén, nem gondolnád, hogy megfelelési kényszeres, komplexusos lúzerek teszik fel? (Jegyzem ezt meg úgy, hogy én magam sosem lúzerezek. Az oldalon lévő férfiak közül többnek is próbáltam segíteni, tanácsokat adni, van, akivel e célból találkoztam is. De tovább folyt a "minden nő szemét" kampányuk az oldalon.)
2018. máj. 1. 18:23
 40/71 anonim ***** válasza:
De az a csaj nehezen állhatja meg a helyét krtikaként, aki belföldi egyszerű helyett csak egy külföldi egyetemistáért tudott odalenni.
2018. máj. 1. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!