Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elítélendő az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő az, ha valaki pláne egy férfi sokáig szűz marad, mert válogat, kevés ember jön be neki?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 12. 06:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
74%

#15 az kb semmit nem jelent, higy neten rádírt. Még sok más férfira is ráírt abban az 5 percben.

Előfordult egyszer is olyan, hogy mondjuk személyesen egy nő elhívott valahova?

Az nagyon életszerűtlen, hogy EGYETLEN nő sem tetszett még annyira, hogy valami legyen.

2018. ápr. 12. 13:45
 22/27 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem egyáltalán nem elítélendő. Én lány vagyok, szűz és ez nem véletlen. Vannak igényeim, elvárásaim saját magammal és másokkal szemben is. Ennek megfelelően nem jönnék össze akárkivel. Én ezt tartom normálisnak. Az én szememben az nem egy túl értékes ember, aki minden jöttmenttel ágyba bújik és fikarcnyit sem érdekli az illető, szerintem ez borzasztó igénytelenség nőben és férfiban egyaránt. Egy embernek legyen már annyi önbecsülése, hogy nem dobja magát oda akárkinek, aki pl. abszolút nem is az esete, nem is ismeri, nem is tartja szimpatikusnak stb...Én sokkal többre tartok egy olyan pasit, akinek vannak elvei, értékrendje és nem csak fut a nők után és mindent megrak, ami mozog...Az nem ember, hanem egy állat.

Rengetegszer megkapom én is, hogy "jajj de gáz vagy, ilyen korban már igazán túl kellene lenned rajta", "fiatal vagy, ezt most kellene kihasználnod és élni=agyatlanul kúrni mindenkivel", "miért nem jó az xy meg a tököm tudja ki", "nem kellene ennyire igényesnek lenned" stb., stb és pont nem érdekel... Én úgy gondolom, hogy nincsen semmilyen korhatár és egyáltalán nem gáz vagy ciki az, ha valaki később veszíti el a szüzességét. Egyébként sincsen hozzá senkinek semmi köze! A szex pedig nem létszükséglet, nekem nem hiányzik az, hogy minden hétvégén mással kufircoljak. A párkapcsolat pedig szintén ez a kategória, én tökéletesen megvagyok nélküle is és boldogan élem az életem, ami így is teljes, mert azt csinálhatok, amit csak szeretnék.

Most mégis mi a franc értelme lenne annak, hogy valakivel összejöjjek csak azért, mert "már illene"? Hm? A világon semmi. Majd akkor lesz párkapcsolatom, ha lesz egy olyan srác, akit értékesnek találok minden szempontból, mert pl. értelmes, vannak céljai, lehet vele normálisan beszélgetni és megértjük egymást, képesek vagyunk egy működőképes kapcsolatot kialakítani, ami nem arról szól, hogy irányítjuk a másikat, rinyálunk minden hülyeségen, féltékenykedünk, hatalmi játszámákkal baromkodunk stb., hanem megvan a kölcsönös szeretet, bizalom, őszinteség és támogatás. Nekem erre szükségem van és nem fogok összejönni valakivel, aki nem tetszik, akit nem tartok vonzónak, akinek taszít a személyisége, aki egy értelmes modnatot nem tud összerakni, aki saját magára is igénytelen stb., stb., mert nem látom semmi értelmét. Az egyéjszakás kalandok, barátság extrákkal és hasonló történetek pedig nekem nem kellenek, nem tudok vele azonosulni, szóval kizárt dolog. Biztos van, aki szereti stb., szíve rajta, az ő dolga.

2018. ápr. 12. 15:03
 23/27 A kérdező kommentje:
#22 Ezt jól leírtad és én is pont így érzek. Ez a gondolkodási nem defektes ahogy sokan beállítják, hanem normális. Nekem szar, hogy nem találok senkit, nem olyan nőkkel akar összejönni, akik tetszenének és ez bánt, de nem vagyok képes úgymond lejjebb adni, mert szar kapcsolat rosszabb, mint az egyedüllét. Vagy én vagyok ennyire szerencsétlen, hogy nem találok vagy a többiek ilyen szerencsések, hogy hamarabb megtalálják vagy igénytelen a legtöbb ember. Nem tudom. Nekem van egy barátom aki már lassan 9 éve együtt van az első barátnőjével és nagyon jó a kapcsolatuk. Jó lenne hasonló jó párkapcsolatban élni, már van egy kialakult egzisztenciám, saját lakásom már csak egy olyan nő kéne, akit tudok szeretni és kívánom őt.
2018. ápr. 12. 16:33
 24/27 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond, én is válogattam, olyat kerestem aki kívül belül tökéletes nekem, és 19 éves koromra meg is találtam, azonnal összejöttem vele. Pedig aztán nekem tényleg volt olyan hogy zaklatott napokon át a lány, hogy miért nem kell nekem. De nem értem miért hordjátok le ennyire a kérdezőt, majd megtalálja azt aki kell neki, kivéve ha gigantikusak az igényei, akkor tényleg szűz marad.
2018. ápr. 12. 20:02
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, ha válogat, csak ne síránkozzon utána, hogy nem volt még nővel.
2018. ápr. 12. 20:42
 26/27 anonim ***** válasza:
22-es jól mondja, teljesen egyetértek vele! Nekem sem kell csak azért pasi, mert "már illene". Egy langyos, erőltetett muszájkapcsolatnál rosszabbat el sem tudok képzelni. Azt az embert keresem, aki az életem párja lesz, akiben ráismerek az én Ádámomra, akinek a hozzá illő társa vagyok. Lehet, hogy ilyen nincs, és egy rózsaszín álomvilágban élek - hát akkor így jártam.
2018. ápr. 12. 20:50
 27/27 A kérdező kommentje:

#24 Gondolom azért hordanak le, mert ezzel kilógok a sorbol, mintha selejt lennék. Mivel nem szeretnék olyan nőt, aki nem tetszik viszont, nem kellek azoknak, akik nekem kellenének.

Azzal csak egyet tudok érteni, hogy kényszer kapcsolatnál nincs rosszabb, mivel nem tudnék olyan csajhoz hozzá érni se, aki nem tetszik, erre nem tudom egyesek, hogy képesek. Lehet nincs magas libidom, tesztoszteronom, de tényleg nem tudnék lefeküdni minden nővel.

2018. ápr. 12. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!