Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elítélendő az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő az, ha valaki pláne egy férfi sokáig szűz marad, mert válogat, kevés ember jön be neki?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 12. 06:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
59%
Miért lenne elítélendő? Ezt inkább a többi férfi ítéli el.
2018. ápr. 12. 08:43
 12/27 anonim ***** válasza:
0%

Senki sem ítél el emiatt.

Az teljesen más dolog, hogy emiatt viszont nem kellesz. És az önigazolás, bizonygatás ezen nem segít. Csajozz inkább, ne magyarázkodj, mert a magyarázkodás csak még kiábrándítóbb.

2018. ápr. 12. 09:19
 13/27 anonim ***** válasza:
65%

Te kellettél volna egy nőnek?

Keleteurópában vagyunk, nem nyugaton.

Tudod te, hogy 1000ből hány nő próbálkozik be férfiaknál Magyarországon? Talán 1.

Az ismerőseim sosem kezdeményeznek férfiaknál.

Szerintem te olyan valaki lehetsz, aki egy kedves mosolyt, két kedves, érdeklődő mondatot már felajánlkozásnak vesz.

Egy csomó szűz ismerősöm volt ezen az állásponton, mint te. Egyet megszólított egy lány a buszon, hónapokig hallgattam, hogy megkaphatta volna, de neki nem kellett.

Egy csaj érdeklődött, hogy szingli e, ő simán megdughatta volna. Egy csaj elhívta kávézni, már tálcán kínálta testét lelkét, de a szűz férfi makacsul ellenállt, mert a csaj nem volt az esete.

Mondd csak, mikor feküdt eléd meztelenül széttett lábakkal egy csaj, akit te elutasítottál?

Mikor a nők normálisan, emberként kezeltek téged és beszélgettek veled, az nem azt jelenti, hogy olyan helyzetben voltál, hogy elutasíthattad volna őket.

Meg akkor sem veheted férfiként biztosra, hogy megdughatod a nőt, ha az megkérdezi, hogy van e kedved vele szexelni. Ha pedig nem biztos a felajánlt dolog, nem tudod elutasítani.

Nem vagyok szexista.

Te max a lehetőségét utasíthattad el annak, hogy esetleg talán olyan helyzetbe kerülj, hogy lefeküdjön veled valaki.

Egyébként a féllábú fogatlan 60as kövér gyárimunkás Erzsi ajánlatának visszautasítása nem számít.

Ahogy én sem számolom elutasított lánykérésnek a hajléktalan vagy részeg random férfiak házassági ajánlatát.

2018. ápr. 12. 09:31
 14/27 anonim ***** válasza:
13%

#13 szerintem is erről lehet szó, hogy beleképzelte vagy csak önigazolást keres.

Viszont azzal nem értek egyet, hogy 1000-ből egy nő kezdemémyez.

Egyáltalán nem ritka, hogy akár komoly kapcsolat céljából kezdeményezzen egy nő vagy kevésbé komoly, esetleg alkalmi szex miatt ajánlkozzon.

2018. ápr. 12. 10:00
 15/27 A kérdező kommentje:
Tegnap rámírt egy lány társkeresőn, de nem tetszett. Nem egyszer kezdeményeztek beszélgetést velem. Azt válaszoljátok meg, hogy mi értelme valakivel úgy lefeküdni, ha nem tetszik, mi értelme összejönni vele? Tehetek arról, hogy semmilyen kölcsönös nem akar összejönni és emiatt olyanokat mondani rám, hogy életképtelen lennék? Ha az lennék akkor abszolut semmit nem csinálnék és beletörődnék a sorsomba, de nem ezt teszem. Csak az a szomoru, hogy nem látok semmilyen eredményt.
2018. ápr. 12. 10:48
 16/27 anonim ***** válasza:
95%
Nekem semmi bajom sincs vele és nem ítélem el azt aki válogat. Szerintem jól teszi, én épp az olyanokat ítélem el, akik beleugranak az első jött-ment ágyába, mert hogy "jó lesz ez is". Azért van választék, azért vagyunk ennyien a Földön, hogy mindenki megkeresse a hozzá illő és neki tetsző partnert. Szerintem senki ne érje be kevesebbel, mint akit a szíve akar.
2018. ápr. 12. 11:24
 17/27 anonim ***** válasza:
53%
13-as: Szerintem ebben mindent összefoglaltál.
2018. ápr. 12. 12:10
 18/27 anonim ***** válasza:
65%

Elcsodálkoztam a válaszokon.

Kötekedés, alázás.

Tehát egy férfi csak ösztönlény lehet.

Előző barátom szűz volt, amikor összejöttünk, rettentően szégyellte. Most már értem miért.

És nem volt defektes, csak volt egy elképzelése, ennyi.

2018. ápr. 12. 12:14
 19/27 anonim ***** válasza:
53%

"Tegnap rám írt egy lány társkeresőn, de nem tetszett"

Naezaz!

Te még az életben nem utasítottál vissza senkit, egyáltalán nem biztos, hogy lány volt, hogy akart tőled valamit beszélgetésen kívül, ráadasul ez internet stb..

Nem a saját döntésed, hogy szűz vagy, úgyhogy ne mentegesd magad, hanem változtass.

2018. ápr. 12. 13:22
 20/27 anonim ***** válasza:
10%

Gondolom a barátod nem képzeld maga köré olyan álomvilágot, ami nem létezik. Nem a szüzesség miatt akaszt ki a kérdező, hanem a tömény butaság és önmentegetés a taszító.

Ismertem rendes szüzeket is, én is voltam. Engem sem és másokat sem piszkáltak.

Az ilyen nyilvanvalóan ostoba önpusztító hazugságok viszont mindegy milyen területen jönnek elő, erős reakciót váltanak ki.

Az első dolog, hogy felismered a hibád, utána pedig változtatsz.

Nagyon szomorú, hogy felnőttként nem látod, hol a gond, de ami még szomorúbb, hogy nem csak magadat, másokat is megpróbálsz meggyőzni a butaságról.

2018. ápr. 12. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!