Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nem azt nézik hogy egy férfi milyen ember hanem hogy velük milyen?
Fordítsd meg: ha mindenki mással kedves, csak a nővel bunkó, az jobb?
Vagy téged nem az érdekel, hogy veled legyen odaadó és kedves, hanem hogy másokkal legyen ilyen?
Tulajdonképpen mi a bajod?
Én mindig azt néztem, másokkal hogy viselkedik a férfi. Ez is közrejátszott abban, hogy megtettszen. Párom is azért tetszett meg, mert közvetlen és érdeklődő az emberekkel, mindenkivel kedves, mindenkiben meglátja a jót. (Ezek IS közrejátszottak, meg más tulajdonságai is.) Nekem ez fontosabb, minthogy csak nekem nyalizzon valaki, de az összes többi emberrel szemétkedjen. Olyan emberből nem kérek.
22N
Nem a jó ember nem kell a nőknek, hanem a seggnyaló, akinek nincs magához való esze és saját élete, ezért mindenét a nő akarata és igényei alá rendeli, ezáltal nem is szeretve őt, hanem inkább szolgálva.
Amúgy nekem számít, hogy másokkal milyen ember. Nem szégyenkezek egy trógerral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!