Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nem azt nézik hogy egy férfi milyen ember hanem hogy velük milyen?
Figyelt kérdés
lehet egy férfi finoman szólva is rossz ember,ha velük jól bánik akkor összejönnek vele,igen ám,de a férfi hül.ye lenne a nővel is úgy bánni mint mással hisz tudja hogy akkor neméri el a célját,ez nem érdekli a nőket?2018. jan. 30. 16:29
11/16 anonim válasza:
Nem lehet általánosítani. A primitívebb embereknek csak az számít, hogy velük milyen a partner(legyen az férfi vagy nő), vagy még az sem, csak legyen valaki mellettük, aki viszont értelmesebb és megfontoltan keres társat, annak nagyon is számít, hogy amúgy milyen ember.
12/16 anonim válasza:
Én pont azt figyelem, hogy másokkal hogy bánik. Ott mutatkozik meg, hogy milyen ember valójában, nem ott, hogy mennyire teszi a szépet, mikor valakivel ott a rózsaszín köd.
Egyszer olvastam valahol, hogy randin nem azt kell nézni, hogy hozzád hogy szól a másik, hanem azt, hogy a pincérhez hogyan szól, szerintem nagyszerű tanács.
13/16 anonim válasza:
#12 pontosan!
Meg ahogy a szeretteiről, rokonairól beszél... Nagyon szépen megmutatja, hogy az illető mennyire épeszű. Tudjátok, a "nem jó a viszonyom apámmal, mert anno otthagyott bennünket" nem egyenlő az "apám egy fsszopógci és gyűlölöm"-el. Ugyanez az exnél.
14/16 Sunshinedoll válasza:
Ember függő. Nekem pl. nem kéne olyan ember, sem barátként sem pedig párkapcsolatban, aki velem rendes, de mindenki mással bunkó paraszt. Szerintem az engem is nagymértékben minősítene.
15/16 anonim válasza:
#12-es pont ugyanezt a pincéreset akartam leírni, de megelőztél :D Nem hiszek abban, hogy létezik olyan ember, aki mindenkivel szarul viselkedik, de pont a párjával nem. Szerintem előbb-utóbb ott is kimutatja majd a foga fehérjét, ha már nyeregben érzi magát a kapcsolatban. Másrészt meg alapból nem jönnék össze olyannal, aki rongy módon bánik a többi emberrel, kezeljen engem bármilyen királynőként is (amire amúgy nincsen szükségem). Nem is érezném őszintének az ilyesmit a részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!