Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő az, ha valaki pláne egy férfi sokáig szűz marad, mert válogat, kevés ember jön be neki?
Mert egy férfi sosem válogat valójában.
Nekem volt több szűz ismerősöm, mind állította, hogy válogatnak, de azt jelentette a válogatásuk, hogy nem kezdeményeznek ismerkedést. Senkivel. Sosem jutottak el élő randiig, neten persze nagy szájuk volt, de valójában mind gyáva volt.
Aztán jött a tinder 25 felett, mikor már ciki volt nagyon, az egyik az első csajt, aki matchelt és visszaírt összeszedték.
Ha egy férfi azt mondja évek óta válogat, az gyáva, fél az elutasítástól/alulteljesítéstől.
Válogat? :-) :-) :-)
Persze-Persze :-) Én is férfi vagyok és voltam tinédzser igaz nem mostanában de voltam...jártam anno diszkóba is...és csajoztam ezerrel....rengeteg nővel - csajjal - volt dolgom....ha három lány felajánlkozott akkor esetleg jobb esetben válogattam, hogy melyikkel feküdjek le, de hogy egy csajjal se semmi szex, mert senki nem felel meg? Impotencia?
Gáz fiatalon!
Esetleg a másik liga játékosa vagy? Félsz a pi...tól?
Te gátlásos vagy és semmi lehetőséged nem volt szexre azért maradtál szűz! Ezt a csajok is tudják, ne hülyítsed már a népeket!
"Ha egy férfi azt mondja évek óta válogat, az gyáva, fél az elutasítástól/alulteljesítéstől."
Ez egy nagy badarság, már többször próbálkoztam lányoknál, elhívni egy sétára, kávéra, de nem sikerült még. Olyan többször volt, hogy kellettem valakinek, de nekem nem volt az esetem.
Meg mi az, hogy sose válogat valójában? Ezért a szexista kijelentésedért nyugat európában már megkaptad volna a magadét.
A másik nem csak a férfi feladata a kezdeményezés, már nem a múltban élünk, volt már feminizmusunk, emancipációnk, kezdeményezzen az akinek jól esik.
kérdező ez nem macsoskodás...ezt igazságnak hívják, ráadásul mire ez a "harcosodás" ? Fáj az igazság?
Nem hinném, hogy egy szűz kisfiú akinek egy nője sem volt még ilyen stílust engedhetne meg magának a férfiak világában :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!