Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha magamat adom, vajon felkelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha magamat adom, vajon felkeltem bárki érdeklődését?

Figyelt kérdés

Hosszú évek óta (8) az a tapasztalatom, hogy folyton "bizonyítanom" kell a nőknek. Legyek határozott, kicsit bunkó, de magabiztos, de szeressem, de ne legyek papucs, legyen véleményem, de ha egyezik az a baj, (unalmas) ha nem akkor az (nem értünk egyet) Számos lánnyal találkoztam/jártam /kavartam az évek alatt, de valahogy ezt mindig elvárták.

Elfáradtam. nem vágyok már erre. De ha önmagamat adom úgy érzem senkinek sem lehetek elég.

Nem panaszkodok erre a stílusra amit felvettem, mert a 8 év alatt összesen kb 2 évet voltam szingli, de komoly kapcsolatok között is akadtak kalandok.

A kérdésem az, hogy egy mai fiatal nőt, érdekelhet egyáltalán, hogy milyen a férfi belül?

És nem nyálcsorgatva csak a külsőre/egzisztenciára/dumára ugrik rá? Mert azt tudom h ezzel a 3mmal, könnyen lehet valakim, akár hosszabbra is, noha az egzisztenciát nem tudnám sokat játszani. De mi van, ha én azt szeretném elérni, hogy valaki engem szeressen, és ne azt akit megjátszok figyelemfelkeltés céljából az elején.

Talán egyetlen egyszer volt ilyen lány az életemben, és nem őt sírom vissza, csak az érzést amit kaptam, és adtam.

Félek kitörni ebből, hiszen azt látom, hogy egyrészt erre van igény, másrészt tőlem (férfi szemmel) sokkal jobban kinéző, gazdagabb stb srácok is egyedül vannak. Akkor hogyan sikerülhetne kevesebbel többet adni?

Ha értitek.

köszi aki elolvasta, és egy pillanatra belegondol, hogy 27 évesen bizony van aki itt tart, és nem állt még össze a boldog párkapcsolat, pár misi a bankban stb.

Noha egyre vagyok büszke, hogy 4 éve már nem a szüleimmel élek.

2018. febr. 19. 21:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%

Mindjárt jön egy csomó nő, hogy rosszul tapasztalod a dolgokat. Mert ők ezt így semmiből megmondják és egy szűz-lúzer pasi vagy, aki csak nyafog.

A helyzet az, hogy férfiként én is ezt TAPASZTALOM. Nem kitalálom, nem általánosítok, hanem minden nap átélem. Egy csomó elvárás, amik közt ha szépen helyezkedik az ember, akkor lazán kaphat akár komolyra, akár lazára lányt. Ha magamat adom, akkor csak pár ember figyelmét keltem fel, az övékét sem sokáig. Mert mindig jön valaki, aki nagyobbat tud villantani valamiben.

Furcsa, hogy eddig nálam is csak egy nagybetűs nő volt, akit nem a külsőségek és a játszmázások érdekeltek és 25 vagyok.

2018. febr. 19. 21:38
 2/13 A kérdező kommentje:
nagyobbat villantani. igen, pontosan eltaláltad. erre gondoltam.
2018. febr. 19. 21:41
 3/13 anonim ***** válasza:
26%
#2: Hiába tapasztaljuk ezt és írjuk le korrektül, holnap reggelre 50% alatt lesz a válaszom és megmagyarázza a válaszolók 90%-a, hogy ő a kivétel.
2018. febr. 19. 21:43
 4/13 anonim ***** válasza:
19%
Az, hogy nektek komplexusaitok vannak egy nő mellett és nem meritek önmagatokat adni, illetve olyan nőket választotok (TI), akiket csak a felszínes dolgok érdekelnek, nos, az nem a nők hibája :)
2018. febr. 19. 21:51
 5/13 anonim ***** válasza:
40%
Valamiért a nők közül sokan még ma is abban a képzetben élnek, hogy őket el kell varázsolni és ez a férfiak feladata.
2018. febr. 19. 21:53
 6/13 anonim ***** válasza:
45%

#4: Kérlek, mesélj a komplexusainkról. ADTAM MÁR ÖNMAGAM. Pont erről beszéltem... Egy csomó női válaszoló egyszerűen fel sem fogja a kérdést vagy a választ, hanem lazán előkapja a szokásos sablon szövegeket és azt nyomja.

Olyan nőket választunk, akiket a felszínes dolgok érdekelnek? Te vagy a kivétel, ugye, akiről az előbb írtam?

2018. febr. 19. 21:53
 7/13 anonim ***** válasza:
45%
Az a helyzet, hogy azok a nők, akikért ti epekedtek, pont azok, akik fullosak és eszük ágában sincs lúzerekkel összejönni, mikor jobbat is kaphatnak. Ha beérnétek valami átlagosabb lánnyal, akkor nemis lennének ilyen problémáitok. Nem kéne álszenteskednetek, ha nők lennétek és választhatnátok, ti is a jobbat választanátok. Az élet nem egy rózsaszín habostorta, ami a szerelem körül forog, ahogy felnövünk, rájövünk, hogy párt ésszel kell választani, csúnyán szólva az érdekeknek nagy szerepük van benne. Tetszik nem tetszik, ez van.
2018. febr. 19. 22:02
 8/13 anonim ***** válasza:
44%

#7: "Mindjárt jön egy csomó nő, hogy rosszul tapasztalod a dolgokat. Mert ők ezt így semmiből megmondják és egy szűz-lúzer pasi vagy, aki csak nyafog. "

Annyira durva, hogy pár perc alatt 2 válaszoló is lazán igazolt azt, amit írtam...

Senkiért sem epekedem. Beérem átlagos lánnyal.

2018. febr. 19. 22:04
 9/13 anonim ***** válasza:
27%

"Az a helyzet, hogy azok a nők, akikért ti epekedtek, pont azok, akik fullosak [...]. Ha beérnétek valami átlagosabb lánnyal, akkor nemis lennének ilyen problémáitok."

Gyakorlatilag emiatt van elbeszélés egymás mellett, ugyanis sokunkra ez abszolút NEM igaz! Én speciel nem is használom azt a szót, hogy "fullos", és ugyan sejtem, mikre gondoltok ezalatt, de a divatos széplányok sosem jöttek be, egyszerűen nem az én stílusom. Emellett azért nem köpködöm őket, mintha kötelező lenne, szimplán csak nem hajtok rájuk. Érdekelnek viszont az állítólagos magasztalt "átlagos" lányok, na őrájuk meg pláne nem igaz, hogy nem lennének velük ezek a problémák, sőt! Pont emiatt van elszállva sokuk magától, hogy csak azért, mert nem ken magára sok sminket már _jobb_ lesz, mint más, és azt hiszi, hogy neki emiatt _jár_ a tökéletes, azaz aki kitalálja a gondolatait _tökéletesen_, mert ha nem, akkor jön a sápítozás, hogy nincs normális férfi... Kb pont ahogy te is előadod.

Ki kéne venni azt a kezet a biliből.

2018. febr. 19. 22:08
 10/13 anonim ***** válasza:

"Nem kéne álszenteskednetek, ha nők lennétek és választhatnátok, ti is a jobbat választanátok. Az élet nem egy rózsaszín habostorta, ami a szerelem körül forog, ahogy felnövünk, rájövünk, hogy párt ésszel kell választani, csúnyán szólva az érdekeknek nagy szerepük van benne. Tetszik nem tetszik, ez van." jaajj de jó :D

" nem a 19.század", "nem olyannal vagyok, akit szeretek" meg hasonlók helyett olybá tűnik, hogy még mindig a 19.században élnek egyesek. Nagyon jól látod, hogy a punci az, ami a kukira rászorul a szó szoros és átvitt értelmében. Ezután remélem nem állítjátok az ellenkezőjét és talán vége lesz ennek a hőbörgésnek.

31/f

2018. febr. 19. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!