Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha magamat adom, vajon felkeltem bárki érdeklődését?
Hosszú évek óta (8) az a tapasztalatom, hogy folyton "bizonyítanom" kell a nőknek. Legyek határozott, kicsit bunkó, de magabiztos, de szeressem, de ne legyek papucs, legyen véleményem, de ha egyezik az a baj, (unalmas) ha nem akkor az (nem értünk egyet) Számos lánnyal találkoztam/jártam /kavartam az évek alatt, de valahogy ezt mindig elvárták.
Elfáradtam. nem vágyok már erre. De ha önmagamat adom úgy érzem senkinek sem lehetek elég.
Nem panaszkodok erre a stílusra amit felvettem, mert a 8 év alatt összesen kb 2 évet voltam szingli, de komoly kapcsolatok között is akadtak kalandok.
A kérdésem az, hogy egy mai fiatal nőt, érdekelhet egyáltalán, hogy milyen a férfi belül?
És nem nyálcsorgatva csak a külsőre/egzisztenciára/dumára ugrik rá? Mert azt tudom h ezzel a 3mmal, könnyen lehet valakim, akár hosszabbra is, noha az egzisztenciát nem tudnám sokat játszani. De mi van, ha én azt szeretném elérni, hogy valaki engem szeressen, és ne azt akit megjátszok figyelemfelkeltés céljából az elején.
Talán egyetlen egyszer volt ilyen lány az életemben, és nem őt sírom vissza, csak az érzést amit kaptam, és adtam.
Félek kitörni ebből, hiszen azt látom, hogy egyrészt erre van igény, másrészt tőlem (férfi szemmel) sokkal jobban kinéző, gazdagabb stb srácok is egyedül vannak. Akkor hogyan sikerülhetne kevesebbel többet adni?
Ha értitek.
köszi aki elolvasta, és egy pillanatra belegondol, hogy 27 évesen bizony van aki itt tart, és nem állt még össze a boldog párkapcsolat, pár misi a bankban stb.
Noha egyre vagyok büszke, hogy 4 éve már nem a szüleimmel élek.
Én azt nem értem, hogy ha mindegyikőtöknél megvolt az az egy nő, akivel mégis megvolt az összhang, akkor miért nem vagytok vele együtt? Ha olyan csodás volt, miért nem lett tartós?
Én pl. 27 éves koromig voltam szingli, volt egy féléves kapcsolatom, ahol nem illettûnk össze, volt egy kalandom, ami ráébresztett, hogy a kalandoknak semmi értelme, ezért megint 2 évre szingli lettem, és 30 évesen megismertem a férfit akivel minden téren jól kijöttünk, azóta már házasok vagyunk. Nem hiszem, hogy az méri le valaki sikerességét, hogy mennyi ideig volt szingli eddigi élete során. Ha nem felelsz meg valakinek úgy ahogy vagy, kár rá időt pazarolni, maradj szingli, keress tovább. Semmi értelme színjátékot játszani, csak hogy ne legyél egyedül. Ha pedig megvan akit kerestél, tegyél érte, hogy működjön a kapcsolat.
kedves utso:
Te mit tettél érte?
vártad hogy a férfi tegyen..gondolom...mivel no vagy elvarod.
ezzel nincs is baj, termeszetes hogy mindenki a jobbat keresi ez a ferfi "dolga" hogy keresse, feltse stb a nöt.
de ugyerzem amit mondtal is, hogy tul konnyen dobja el mindket nem a masikat. ahh majd lesz jobb...jah es ha nem?
"Én azt nem értem, hogy ha mindegyikőtöknél megvolt az az egy nő, akivel mégis megvolt az összhang, akkor miért nem vagytok vele együtt? Ha olyan csodás volt, miért nem lett tartós? "
Kapott egy külföldi munkalehetőséget, ami fontos volt neki. Lemondott volna róla, hogy velem maradhasson, de ezt nem engedtem. Nem akartam visszahúzni.
#11: Elfogadom, hogy neked nem voltak igényeid bizonyos dolgokra. Az emberek nem egyformák. Van, aki igényli az összebújást, a romantikát és hasonlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!