Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogyha rendes...

Miért van az, hogyha rendes vagyok egy nővel akkor lesz*r, de ha bunkó vagyok akkor meg felkeltem az érdeklődését? 22F

Figyelt kérdés

ez a legtöbb nővel ígyvan.. tisztelet a kivételnek.

Amikor tényleg próbálok rendes lenni, mint ahogy az illem takarja, és keresem, és direkt nem térek ki olyan témákra, h félre ne értse a szándékaimat.. persze ha csak "vadásznék", akkor biztos többre mennék.

Hol lehet rátalálni az értékes nőkre? Mert a dekorativ ámde üres, lelki nyomorék nőkből elegemvan..

2013. okt. 14. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Mert olyankor azt hiszik,hogy nem akarsz tőlük semmit.

De nagyon nagyon nagyot TÉVEDNEK:D

2013. okt. 14. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

mert mind ilyen hülye pi--csa aki erre gerjed!!4

dögölnének meg mind ahányan vannak az ilyenek!!!

2013. okt. 14. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, ezt en meg annyival fejelnem meg hogy ugye ha rendes vagy akkor nem erdekled oket, ha bunko akkor igen, de ennek ellenere kesobb szakitanak veled mert bunko vagy, meg mert ok "rendes sracot akarnak". Ilyenek a nok, el kell fogadni. Ezt birjak. Tisztelet a kivetelnek:)
2013. okt. 14. 15:57
 4/8 ASOT ***** válasza:
Mert megsérted őt és az bántja a kis lelkét, amit utána kiengesztelhetsz megnyugtathatsz amit végül teljes mértékben az ágyban viszel végbe.
2013. okt. 14. 15:58
 5/8 A kérdező kommentje:

nem egyszerű élőlények.. 1-2 év után meg rájuk tör a "szabadságvágy" meg ennek ezernyi szinonimája.

Az ember aranyos, rendes lányt keres, és HA megtalálja, jobb esetben összejönnek, egy idő után meg az a jó szerethető lány, szeretne rosszalkodni, rossz fiúkkal..

Talán igaz a mondás, h kuvából lesz jó feleség..

2013. okt. 14. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Talán nem kellene professzor lenni nőismeretből 22 évesen és néhány kapcsolat után. Elhiszem, hogy nem találtad még meg az igazit de ez a sok általánosítás és "megmondom a tutit" dolog nagyon idegesítő tud lenni, csak azért mert téged megbántott néhány lány.

De oké, megértem, jelenleg most egy őszinte ölelésre vágysz, és valakire aki megmondja, hogy minden jó lesz. Sokan vagyunk így.

2013. okt. 14. 16:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Bizony ez így van. Tessék megszokni: akit meg akarsz fektetni, azzal nem cimbizünk, s nem vagyunk kíváncsiak a lelkére. Esetleg ha végképp komolyra fordul a dolog....

hajrá!

2013. okt. 14. 18:11
 8/8 anonim válasza:
szia.. Velem épp tengap kezdődött a bunkósága a srácnak aki tetszik.. Pedi ezelött rám is írt meg beszélgettünk.. De ez a bunkósága most nagyon eltaszított.. Sztem a normális lányokat ez taszítja (mármint azok akik komoly kapcsolatot akarnak, nem csak pár hetes "facebookkapcsolatot")
2014. febr. 28. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!