Hogyan keltsem fel egy kocka érdeklődését?
Kb heti kétszer találkozunk, ha látom valahol és köszönnék neki, akkor gyakran nem vesz észre, mert úgy közlekedik, mint egy zombi. Viszont néha észrevesz, és csak néz rám. Ha találkozunk és van módja beszélni hozzám és a barátnőimhez, szinte végig csak rám néz, úgy beszél hozzánk. Tudom, hogy tetszem neki, és ő is tetszik nekem, de mindketten ilyenek vagyunk, hogy fizika, matek, informatika, ő pedig már kicsit bezombult ettől. Én viszont még nem, és nagyon szenvedek, mert nincs semmi, amivel elég érdekes lehetnék a szemében ahhoz, hogy kelljek neki. Pedig nem vagyok ronda, a szemeim pl különösen szépek és az arcom is. 170nél magasabb vagyok, és szép a testalkatom. És mindketten kockák vagyunk, mindenki intelligensnek tart, nem tudom mi kell még neki.
Köszönöm a válaszokat előre is!
16/l
Csináltass egy pólót az elején egy nagy QR kóddal, hogy pl. Randiznál velem, Lali? (nem tudom, hogy hívják). Csak lesz annyira kíváncsi, hogy leolvassa :) [link]
Na de a legegyszerűbb a szóbeli kommunikáció. Kezdeményezz beszélgetést vele, aztán bökd be, hogy egyébként szívesen taliznál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!