Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan keltsem fel egy kocka...

Hogyan keltsem fel egy kocka érdeklődését?

Figyelt kérdés

Kb heti kétszer találkozunk, ha látom valahol és köszönnék neki, akkor gyakran nem vesz észre, mert úgy közlekedik, mint egy zombi. Viszont néha észrevesz, és csak néz rám. Ha találkozunk és van módja beszélni hozzám és a barátnőimhez, szinte végig csak rám néz, úgy beszél hozzánk. Tudom, hogy tetszem neki, és ő is tetszik nekem, de mindketten ilyenek vagyunk, hogy fizika, matek, informatika, ő pedig már kicsit bezombult ettől. Én viszont még nem, és nagyon szenvedek, mert nincs semmi, amivel elég érdekes lehetnék a szemében ahhoz, hogy kelljek neki. Pedig nem vagyok ronda, a szemeim pl különösen szépek és az arcom is. 170nél magasabb vagyok, és szép a testalkatom. És mindketten kockák vagyunk, mindenki intelligensnek tart, nem tudom mi kell még neki.

Köszönöm a válaszokat előre is!

16/l

2013. szept. 30. 02:33
1 2 3
 11/22 viktor123456 ***** válasza:
Tanuljmeg kerneltfordítani, az biztos elkápráztatja. :-)
2013. szept. 30. 07:34
 12/22 anonim ***** válasza:
És mégis miből kéne tudnia, h tetszik neked? Lehet h azt hiszi, esélye sincs nálad, és azért nem kezdeményez. Egyébként a szépség nem minden, nekünk pasiknak a belső is számít.
2013. szept. 30. 08:28
 13/22 anonim ***** válasza:
Mutasd be egy körnek
2013. szept. 30. 08:30
 14/22 anonim ***** válasza:
Ez egy vírus! Nyúlj váratlanul a nadrágjába és vegyél mintát az ellenszer kifejlesztéséhez!!
2013. szept. 30. 08:58
 15/22 anonim ***** válasza:

Akadjatok már le a GTA 5-ről. A kocka meg az amerikai k*cs*g gengszterimádó balf*** nem szinonimái egymásnak. Kikérem magunknak minden jóérzésű kocka nevében.

@Kérdező:A kockaságtól nem lesz zombi senki. A kockák javarészt normális, intelligens emberek, és a közhiedelemmel ellentétben javarészt párkapcsolatban élnek. Tény, hogy vannak félénkebbek is, de épp a magadfajták általában kisegítik őket ebből. Keresd a társaságát, beszélj vele sokat, és éreztesd vele, hogy nyitott vagy sok mindenre. Ha egyszer leesik neki a tantusz, onnantól fura lenne, ha nem használná ki a lehetőséget.

2013. szept. 30. 09:08
 16/22 anonim ***** válasza:

15-ös: Remélem ezt te sem gondoltad komolyan. A kockák nagy része bizony eléggé szerencsétlen és nőtlen, nem véletlenül.

Akinek igenis van bátorsága barátnőt keresni, próbálkozni, majd sikere is van, az már a ritkább eset. De persze ezt te is tudod, csak nagyon magadra vetted a dolgot.

2013. szept. 30. 09:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Légy az ő tetraédere!
2013. szept. 30. 10:21
 18/22 anonim ***** válasza:
16 te nadjon retardált ember lehecc
2013. szept. 30. 11:07
 19/22 anonim ***** válasza:
09:10: Vagy te nem tudod, mi a kocka és a szerencsétlen lúzer közötti különbség. A kocka nem a játékfüggő, ha ez esetleg új dolog számodra. Éppenséggel a kifejezés már azelőtt létezett, hogy a mindennapi ember számítógépet kezdett volna használni.
2013. szept. 30. 11:28
 20/22 anonim ***** válasza:
69%

Na ne mondd, hogy létezett... :)

Lényegtelen, hogy ki mire használta ezt a szót korábban, manapság a kocka = játék, gépfüggő. Ezt hiába is tagadni.

2013. szept. 30. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!