Miért van aeaz, hogy mióta egyre sikeresebb vagyok a lányoknál, azóta egyre gyakrabban forudl a kocka?
Egyszerűen nem fér a fejembe mi értelme van ,hogy MINDEN esetben valami idióta feldobja ezt a rohadt helyesírás témát... Azthiszed ettől majd menőbb leszel , ettől áll fel a kis kukid? Itt végre vitézkedhetsz akkor holnap nem fognak megverni a suliba vagy mivan?
Emberek. Miért nem fogjátok fel ,hogy aki nem ír helyesen annak valószínűleg IGÉNYE SINCS RÁ, tehát annyian oszthatjátok ahányan akarjátok. Attól még nem fog helyesen írni. Jééé én is az előbb elírtam egy szót és majdnem elküldtem, de megláttam a kis piros vonalat és kijavítottam mert nekem ÍGY TETSZIK.
Aki meg látja ,hogy tiszta vörös az egész az nagy ívben le is sz*arja higgyétek el!
Felesleges! Hagyjuk már ezt abba!
Egyébként meg még annyit hozzátennék ,hogy a mai világban de LEGFŐKÉPP az interneten teljesen felesleges ezzel foglalkozni. Itt mindenki anonim , ezen az oldalon feleslegesen strapálja magát az ember. Főleg annyi nyelvjárás és tájszólás van. A nyelvészek sem tudják sokszor mi a helyes, hogy illik. Hagyjuk ezért békén az embereket. Főleg azt akinél ennyi hiba van.
Különben meg tapasztalatom szerint azok szoktak itt "trollkodni" vagy belekötni valakibe akik az életben egy nagy nullák, és még csak csajhoz sem értek soha ezért meglátja ezt a kérdést: "HŰŰŰ ELÍRT EGY SZÓÓT kössünk bele"
SZÁNALMAS!
Az vesse rám az első követ ,hogy hülye vagyok aki élőben is szólni merne mondjuk egy alkalmazottnak aki épp kitölt valamit vagy egy ismerősének ,hogy HÉ HAVER KIHAGYTÁL EGY VESSZŐT! Szólni mernél te nekem?
Soha a büdös életbe nem szólnál nekem ezért ebben 100%ig biztos vagyok.
Egyébként ha ennyire kemény vagy akkor menj helyesírás versenyekre öcsi ott a helyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!