Lanyok, ki akar ismerkedni? (Kocka hasam van)
Figyelt kérdés
173cm magas vagyok, atletikus testalkatu (kuldok majd kepet)
54kg
Email-> erikaron99@gmail.com
2013. aug. 25. 03:20
1/17 anonim válasza:
nekem csak egy másik testrészem kocka alakú :(
2/17 anonim válasza:
Csak ha jól májnkráftozol :3 13/L
3/17 anonim válasza:
Szerintem aki ilyenkor ébren van és a gép előtt ül annak a feje jobban kocka XDXD
4/17 anonim válasza:
Erik? A viking? Monty Python ??!!!
5/17 A kérdező kommentje:
Lesz.rom csak valami szep lanyal had beszeljek mar! Amigy jol mi nectaftozok:P
2013. aug. 25. 04:07
6/17 anonim válasza:
Pasi létedre 54 kiló vagy???? Erre mondják azt h azért van kocka hasad mert vékony vagy. Hizz még vagy 20 kilót legalább.
7/17 anonim válasza:
Neked fiam nem atletikus testalkatod van hanem rohadt sovány vagy.
54 kg lányoknak való súly.
8/17 anonim válasza:
Te egyszerűen csak sovány vagy, nem atletikus. A kocka hasaddal meg kitörölheted, a lányok arc alapján döntenek.
9/17 anonim válasza:
Annyi hogy kocka hasad van mert olyan sovány vagy:DD
10/17 A kérdező kommentje:
Amugy olyan hulyek vagytok! Csak irjon valaki az emailemre: kuldenel magadrol kepet? En meg elkuldenem, es nem vagyok sovany ( haverom 62kilo es sovanyabbb mint en szoval ez hulyeseg, es a hasamert fel evig kemenyen edzettem, ti meg csak irjatok hogy sovany vagy, azert mert lusta disz.nok vagytok edzeni! Regen meg dagadt is voltam es amikor elegem lett belole, akkor kezdtem edzeni es ugy lett kockahasam, szoval ezt beneztetek!
2013. aug. 25. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!