Lanyok, ki akar ismerkedni? (Kocka hasam van)
173cm magas vagyok, atletikus testalkatu (kuldok majd kepet)
54kg
Email-> erikaron99@gmail.com
54 kilóval fiam nincs rajtad izomtömeg! Csak a csontjaid és a szerveid kitesznek 40-et!.Ne okoskodj ha fogalmad sincs a témáról
Fél èvig dolgoztál,hűha.Az a nulladik szint.
Engem meg ne lusta disznózzál öcskös már akkor edzettem amikor te meg sem születtél!
13 te vegre megertettel...
14 nyasgem!
Te nem vagy normális! Itt duzzogsz azon hogy mindenki azon izél hogy sovány vagy, örülnél neki inkább!! Mellesleg ez attól függ, hogy hány éves vagy... Ne várj addig szép lányokat, amíg egyikük sem tudja, hogy mennyi a korod! Na meg ha kiírod, hogy kocka hasad van, akkor a lányok (akik olvasták) 80°%-a csak arra gondol, hogy nagyra vagy magaddal, és ehet, hogy hazudsz és nagyon kövér vagy! 19% azt hiszi, hogy olyan erős vagy, hogy megd...u....g....n.....á....d vagy meg is ölnéd őket... és csak 1% szőke tyúk tartaná sze...nek, közülük mennyi rá az esély, hogy rád írnak, taliznak veled mert közel is laknak, megfelel a koruk, és szépek???
azértírokfurinmertagépnemfogadjaelacsúnyaszavakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!