Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lanyok, ki akar ismerkedni?...

Lanyok, ki akar ismerkedni? (Kocka hasam van)

Figyelt kérdés

173cm magas vagyok, atletikus testalkatu (kuldok majd kepet)

54kg

Email-> erikaron99@gmail.com

2013. aug. 25. 03:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

54 kilóval fiam nincs rajtad izomtömeg! Csak a csontjaid és a szerveid kitesznek 40-et!.Ne okoskodj ha fogalmad sincs a témáról

Fél èvig dolgoztál,hűha.Az a nulladik szint.

Engem meg ne lusta disznózzál öcskös már akkor edzettem amikor te meg sem születtél!

2013. aug. 25. 19:12
 12/17 A kérdező kommentje:
A beszededbol itelve meg cig.any is vagy! Nem csak dagadt
2013. aug. 25. 21:06
 13/17 anonim ***** válasza:
9-es válaszoló vagyok 188 cm magas és 73 kg vagyok szerintem jobban tudom mint te.Amúgy én atlétizáltam és most konditerembe edzek.
2013. szept. 1. 13:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Még annyit írok hogy te az életben nem edzettél annyit mint én, eldoblak egy kézzel...
2013. szept. 1. 13:45
 15/17 A kérdező kommentje:

13 te vegre megertettel...

14 nyasgem!

2013. szept. 3. 23:11
 16/17 anonim válasza:
hány éves vagy merre laksz?
2013. szept. 11. 20:09
 17/17 anonim válasza:

Te nem vagy normális! Itt duzzogsz azon hogy mindenki azon izél hogy sovány vagy, örülnél neki inkább!! Mellesleg ez attól függ, hogy hány éves vagy... Ne várj addig szép lányokat, amíg egyikük sem tudja, hogy mennyi a korod! Na meg ha kiírod, hogy kocka hasad van, akkor a lányok (akik olvasták) 80°%-a csak arra gondol, hogy nagyra vagy magaddal, és ehet, hogy hazudsz és nagyon kövér vagy! 19% azt hiszi, hogy olyan erős vagy, hogy megd...u....g....n.....á....d vagy meg is ölnéd őket... és csak 1% szőke tyúk tartaná sze...nek, közülük mennyi rá az esély, hogy rád írnak, taliznak veled mert közel is laknak, megfelel a koruk, és szépek???

azértírokfurinmertagépnemfogadjaelacsúnyaszavakat

2014. ápr. 25. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!