Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is úgy látjátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy látjátok, hogy manapság ún. "egyenpárok" vannak?

Figyelt kérdés

Ha ismerősök FB-profiljait nézegetem, szinte mindig ugyanaz a kép fogad. A közös képek általában így néznek ki: a srác vagy borotvált fejű vagy szépen belőtt sérójú, napszemüveg(az imidzs miatt, mert rejtélyesnek, hűvösnek, "kúlnak" kell látszani), közönyös, flegma arckifejezés vagy amerikai fullvigyor, laza, menő, általában márkás ruházat, nemtörődöm-stílus, "enyém a világ"-attitűd sugallata. A csajról meg szinte mindig süt, hogy odáig van a pasiért, bújik hozzá, sokszor utánozni próbálja a pózt és az arckifejezést, amit a pasija felvesz, szintén napszemüveg(ne látszódjon már a lélek tükre, ugyan már), és szintén márkás ruhák, általában sokat sejtetve - de egyben azt is sugallva, hogy "hiába csorgatod rám a nyálad, te perverz, láthatod, hogy foglalt vagyok". És persze azt is demonstrálni kell, hogy bejött az élet: a háttérben egzotikus helyszínek láthatók, tengerpart, pálmafák, szelfizés extrém helyeken, "pukkadjon meg mindenki" címszóval.

Nagyon sok ilyen profilt látok, és az utcán is ilyen párok tömkelege jön szembe. Manapság az autók is egyformák, a telefonok, a ruhák, stb., és úgy tűnik, az emberek is szükségét érezték, hogy tucattá váljanak, tucat párkapcsolatok látszatát keltve. Ide jutottunk.

Nektek nem tűnt fel ez a fajta egysíkúság? Hogy totálisan hiányzik az egyéniség, és szinte minden pár ugyanolyan, mintha futószalagról jönnének?

2018. ápr. 6. 09:47
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
62%
Vannak ilyen típusú párok IS. És rengeteg nem ilyen. Csak ők feltűnőbbek és többen vannak, mint bármely más stílust képviselő párok, mert a divatot mindig többen követik, mint a nem divatot. De azért ha az összes másmilyent nézzük, ők vannak többen. Csak ők nem annyira feltűnőek mint a klóncicuk és a menőjanik. Meg na, írásod alapján ezekre a lányokra csorgatod te is a nyálad. Arra meg jobban odafigyelsz, ami tetszik.
2018. ápr. 6. 15:29
 32/32 anonim ***** válasza:
55%

Hogy őszinte legyek, én félévente 1x nézek fel facebookra...akkor is csak azért, mert valaki szólt, hogy írt üzenetet és nem válaszoltam. Néha én is végiggörgetem az üzenőfalat, de max 5 percig bírom. 14 éve élek boldog házasságban, de 1 db képem van kint magamról (ami 4 éves legalább), amin a kutyámmal vagyok. A páromnak szintén.

Viszont sokkal különb helyekre járok és jobb kajákat főzök/eszem mint azok, akik telerakják az üzenőfalat a pálmafás képeikkel meg a "romantikus éttermi vacsi" képekkel. Mégsem érzem szükségét annak, hogy megosszam a világgal.

Én igyekeztem még régebben az ilyen ismerősöktől megszabadulni. A legutóbbi alkalommal nevettem nagyon jót a volt iskolatársam képein, amin a "szerelmével" és "szerelmük gyümölcsével" pózolt egy képen. A világnak tudnia kell, hogy tökéletes és boldog házasságban él, azt viszont már csak én tudom, hogy hányszor csalta meg a férjét. :D

2018. ápr. 6. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!