Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, veletek mi a helyzet/t...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, veletek mi a helyzet/ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem vonz a saját korosztályom semmilyen szempontbol, borzasztóan éretlenek, semmi férfiasság nincs bennük. Sokkal inkább nézelődök a 40-es korosztály fele, egyszerűen taszít a gondolat hogy hagyjam egy velem egy idős “kisfiúnak” hogy használja a testem. Én ha szexelek partner szeretnék lenni nem eszköz, és azt tapasztalom hogy ezt sajnos nem várhatom el a korosztályomtól. Többieknek tapasztalatok?

20/L

2018. márc. 26. 22:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
51%
Jaj te kis naiv. :)
2018. márc. 26. 22:31
 2/20 anonim ***** válasza:
93%
Bár én már 23 vagyok és párom is, de totál megértelek. Én is csak azért járok korombelivel/vele, mert 8-10 évvel érettebb volt kb 17 éves korától kezdve a velünk egyidőseket nézve.
2018. márc. 26. 22:31
 3/20 anonim ***** válasza:
81%

"Egyáltalán nem vonz a saját korosztályom semmilyen szempontbol, borzasztóan éretlenek, semmi férfiasság nincs bennük."

Eddig csak éretlen kislányoktól hallottam ilyen szöveget. Srácok és értelmes nők, ti hogy vagytok vele?

2018. márc. 26. 22:32
 4/20 anonim ***** válasza:
94%

Hasonló a megítélésem. Azon lányok akik magukat nagyon érettnek tartják csak púder.

Pláne ilyen kijelentések után, hogy "használja a testem" meg "partner szeretnék lenni, nem eszköz".

Ám a kérdező tudja. 40-es kollégáim egytől egyik éretlen libáknak tartják a 20 körüli lányokat. Szívesen dugnak velük, de közben a nunin kívül mást nem néznek és nem is érdekli őket.

2018. márc. 26. 22:38
 5/20 Skaiiripa ***** válasza:
64%

Nem tudom hogy vagy vele, de engem meg a 40-es korosztály taszít, tiéd lehet mind.

Az a te bajod, ha neked nem sikerül találni. 💁

2018. márc. 26. 22:38
 6/20 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy nincs kivétel ha valamelyik fiúka megsértődne, csak sajna nem ez a jellemző már😏 csak gondoljatok bele hogy szüleink hogy néztek ki 20-as éveinkeb aztán nézzétek meg most a fiúkat😞 lassan menstruálnak🙃
2018. márc. 26. 22:39
 7/20 Skaiiripa ***** válasza:
83%

Azt azért tudod, hogy a mi korosztályunk lányaira is lehetne szép dolgokat mondani, hasonló általánosításokat.

19/l :)

2018. márc. 26. 22:44
 8/20 anonim ***** válasza:
82%
Igazad van, egy 40-es faszi biztos a szerelmet fogja benned látni. Véletlenül sem azért jönne össze veled mert friss punci és van kit töcskölni. Te olyan naiv vagy... érdekes én ugyanezt tapasztalom csak férfi oldalról. A legtöbb 20-as korosztályban lévő “nő” olyan mintha 14 éves lenne. Akkor most mi is a helyzet? :)
2018. márc. 26. 22:48
 9/20 anonim ***** válasza:
37%

"Nem mondom hogy nincs kivétel ha valamelyik fiúka megsértődne, csak sajna nem ez a jellemző már😏 csak gondoljatok bele hogy szüleink hogy néztek ki 20-as éveinkeb aztán nézzétek meg most a fiúkat😞 lassan menstruálnak🙃"

Lelki szemeim előtt látom, ahogy az emojikra beindulnak a 40-es hapsik...

2018. márc. 26. 22:50
 10/20 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Én pont fordítva voltam mint te! Engem taszítanak az idős férfiak és inkább lennék még fiatalabbal is mint apám korabelivel.

De ez azért alakult ki, mert rám tiniként az apám, nagypapám korú férfiak nyomultak. Jöttek a dumával, hogy micsoda érett nő vagyok, meg igéző a tekintettem és hogy komolyabb vagyok a korosztályomnál, ami nővé emel a kislányok között. A bók jól is esett volna, de egy korombelitől és nem attól a pasastól aki anyám kollégája.

Én akkor is és most is úgy gondolom, hogy az idősebb fél tapasztalt egyet smást. Tudja mi kell a nőnek és úgy teszi a szépet hogy belepirulsz. De mindig nála lesz az írányítás ebbe bele kell törődnöd. Akkor vesz komolyan ha méltóztatik úgy dönteni. Ha nem akkor úgy ken kenyérre ahogy neki kedve van. Sosem lesztek egyenlő felek, max ha ő annak akar tekinteni. Kegy lesz ez, nem pedig jog.

Míg a korodbelinél tisztábban látod hogy csak kihasznál, addig az idősebbek sokkal ravaszabbak és jobban is harapnak egy fiatal punciért.

Nekem meg fontos egy kapcsolatban hogy egyenlők legyünk, hogy rajtam is múljon az hogy műkődjön a kapcsolat.

2018. márc. 26. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!