Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire negatív a helyzet ha egy 17 éves srác egy 15 éves lányt szeret? Működhet ez a kapcsolat vagy egyáltalán ti ezt helyesnek látjátok?
Most miért még fiatalabbat szeretnél? :)))
Vagy szexkapcsolat, akkor inkább ne erőltesd, ha lehet!
A 17 éves lányok kapcsolatra, már rég a felsőoktatásba járó vagy dolgozó srácokkal vannak elfoglalva, és amúgy ráadásul az úgy is természetes. Egy egészséges 17 éves lány legalább olyan érett vagy érettebb mint egy átlagos 21-22 éves pasi.
Szerintem semmi kifogásolható nincs benne. :)
Sok boldogságot!
Mellesleg én a fiú lennék és logikusan nem a testi kontaktust keresem ha már erre az oldalra jöttem :)
Érdekelt mások vélemény csupán hogy ez elfogatod e .
Mivel saját belátásom szerint 15 éves lányt még nagyon fiatalnak találom hozzá teszem nem kinézetileg bár én se tartozom az idősek táborába.De félek adtól a sok hozzá fűzéstől ami arról szól majd hogy miért egy fiatalabbal jöttél össze meg hasonló .Ezeket nem igazán honorálom . Igazából a tükörképem lány formátumba ez fogott meg igazán és ezért szeretem belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!