Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, milyen érzés nektek, ha egy férfin azt látjátok, hogy "megrészegíti" a szépségetek?
Azt látjátok rajta, hogy akárhányszor összenéztek, beszéltek egymással, stb., mintha kizökkenne, elvesztené a lába alól a talajt. Az amúgy magabiztos pasi a szemetekbe nézve meginog, ámulattal, csodálattal néz, a szemei kikerekednek, szó szerint megrészegül a látványtól. Némi idegesség is látszik rajta, a kezét tördeli, olykor a hangja is elcsuklik - de mindig csak olyankor, amikor a közeletekben van. Mintha egy másik világba csöppenne ilyenkor, ami leblokkolja. Nyilvánvaló, hogy a szépségetek ejtette rabul, le sem tagadhatná.
Egy nőnek ez milyen érzés? Imponáló vagy azonnal elkönyvelitek lúzernek? Volt már ilyen jellegű tapasztalatotok, hogy a szépségetek láthatóan erősen blokkolóan hatott egy férfira?
Ha ezt csak a külsőm idézi elő, az inkább visszataszító. A viselkedésemmel ugyan mindenkinél szeretek hasonlókat elérni, szeretem, ha az emberek kizökkennek kicsit mellettem és szeretem, ha tudok rájuk a pozitív értelemben hatni... De hogy valaki eldurranjon szinte, amint ránézek...
Ha ez játék lenne, ez lenne a könnyített mód könnyített módja.
Ennél nagyobb bullshitet, mint hogy "a szépség múlandó", keveset hallottam. Ritka nagy blődség, és az a felszínes, aki ennek bedől.
Egy 40 éves nő nem lehet szép? Vagy egy 60-70 éves? Miért ne lennének szépek? Attól, mert nem huszonéves cicababák?! Ugyan már! Minden életkornak megvan a saját szépsége, es az emberek (nők és férfiak) bármelyik életszakaszukban lehetnek szépek. A szépség ugyanis nem múlik el soha! Aki 20 évesen is finom, elegáns, szèp, az 70 éves korában is ragyogni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!