Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ez nektek is rossz érzés?
Figyelt kérdés
Elég sokat utazok rengeteg jó csajt látok,szinte mindennap és nekem ez olyan rossz érzés,hogy semmi kapcsolatom velük.Maga a tudat,hogy mennyi szexi csaj van mindenfelé és még csak nem is ismerem őket.Pl ma is láttam egy álomszép lányt,de valszeg soha a büdös életbe semmi kontaktunk nem lesz.Nekem ez olyan érzés mintha elveszíteném őket pedig nem is ismerem egyikes sem.Most az ilyen"menjodaszólítsdle"válaszokat hanyagoljátok,mert naponta nem lehet azért odamenni 20-30 lányhoz...és amúgyis ez gáz.2018. márc. 9. 12:54
1/18 anonim válasza:
Üdv kérdező!
Tudom, mit érzel. Mikor látm az utcán a sok lányt, folyton az jár a fejembe, hogy ha egy Adonisz lennék, simánm jogomban állna odamenni hozzájuk. De mivel nem vagyok egy nagy szám, így marad a mindent a szemnek opció..
2/18 anonim válasza:
Ilyeneken sztem nem érdemes gondolkodni, megkell tanulni letojni a másik nemet. A szex nem nagy cucc, párszor megvan aztán már uncsi, társtól függetlenül. De, hogy a kérdésre is válaszoljak, az unokatesómnak van erre egy olyan taktikája, hogy azt képzeli el, hogy 10 év múlva milyen ronda lesz az összes. Neki állítólag működik. :D
3/18 anonim válasza:
A szex annak nem nagy cucc aki rosszul csinálja,szar partnerei voltak vagy impó. :)
4/18 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy ezeknek a lányoknak a 90%-a csak annyit tud, hogy jól néz ki. De az illúzió csak addig tart, amíg meg nem szólal.
6/18 anonim válasza:
Nekem nem. Többnyire úgy vagyok vele, hogy szép, szép, de otthonra nem kéne, vagy inkább úgy, hogy nincs kedvem energiát befektetni. Kell a programozáshoz. :D
7/18 anonim válasza:
4-es álláspontján vagyok én is. Nem csak akkor lehet kiábrándulni,ha megszólalnak,simán egy-egy megnyilvánulásuk,gesztusuk vagy helyzet reagálásuk is kitudja váltani ezt. Átlagban,ha látok 27 jó$eggű,jótestű,szép arcú nőt,abból max 2-3 olyan,aki tényleg olyan,hogy ránézek és szerelmes leszek,mert már a kisugárzása,a reakciói is szexi,nőies. A többi viszont csak egy darab hús,messziről látszik rajtuk,hogy nem is akarnak többnek látszani. Ettől persze nem húznám el a farkam,ha nyúlnának érte,csak annyit mondok,hogy nem nagy szám ma már egy jó $egg és helyes pofi. Ennél azért több kell,hogy lepattanjon a gomb a sliccemről.
8/18 anonim válasza:
#5: hadd döntse el ő, mire megy vele :) szvsz ami nem veszteség, annak a hiánya sem fáj.
9/18 anonim válasza:
Nekem nem szar érzés, hogy loser vagy, fiam
10/18 anonim válasza:
#10:
Azért lenne lúzer, mert valós énképe van, tisztában van magával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!