Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ez nektek is rossz érzés?
De most tényleg, kérdező, miért nem szólítod meg őket? Miért lenne gáz? Hogy a bánatba akarsz ismerkedni, beszélgetni, kontaktba kerülni, ha meg se szólítod őket. Egyébként az ilyen ,,tét " nélküli beszélgetések a legjobbak. bárhol, bármiről, úgyse fogtok többet találkozni!
30f
Sírhatsz egész életedben azután ami sosem lesz a tiéd, de mivel sosem lesz a tiéd az egész életed sírás lesz...
Ja azért ha véletlenül összeszednéd magad és megszólítanál valakit, ne felejtsd el, hogy sokan nem az ismerkedés miatt állnak a buszmegállóban, hanem csak a buszt várják.
Ahh ez lópikula, tudod mi a rossz érzés?
Mikor elsőre normálisnak tűnő nőkre azt hiszed na most végre találtam egy normális kedves lányt, aztán kiderül hogy olyan laza erkölcsűek hogy csak na. Nem is tudom, lassan azt mondom nincs egy normális nő,vagyis aki az, már foglalt.
Mert az hogy valakit nem is ismersz, nem tudod milyen ember, csak a külsejük alapján ítélsz az semmi. Majd mikor meglesz az igényed arra hogy olyan nők akarj akinek a lelke is szép, na ott leszel te is bajban, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!