Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok ez nektek is rossz érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ez nektek is rossz érzés?

Figyelt kérdés
Elég sokat utazok rengeteg jó csajt látok,szinte mindennap és nekem ez olyan rossz érzés,hogy semmi kapcsolatom velük.Maga a tudat,hogy mennyi szexi csaj van mindenfelé és még csak nem is ismerem őket.Pl ma is láttam egy álomszép lányt,de valszeg soha a büdös életbe semmi kontaktunk nem lesz.Nekem ez olyan érzés mintha elveszíteném őket pedig nem is ismerem egyikes sem.Most az ilyen"menjodaszólítsdle"válaszokat hanyagoljátok,mert naponta nem lehet azért odamenni 20-30 lányhoz...és amúgyis ez gáz.

2018. márc. 9. 12:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10%

De most tényleg, kérdező, miért nem szólítod meg őket? Miért lenne gáz? Hogy a bánatba akarsz ismerkedni, beszélgetni, kontaktba kerülni, ha meg se szólítod őket. Egyébként az ilyen ,,tét " nélküli beszélgetések a legjobbak. bárhol, bármiről, úgyse fogtok többet találkozni!

30f

2018. márc. 9. 14:44
 12/18 anonim ***** válasza:
#3 vagy csak nem érdekli annyira az egész mert tudja hogy pár óra és elmúlik az illúzió amit olyankor érez.
2018. márc. 9. 14:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Sírhatsz egész életedben azután ami sosem lesz a tiéd, de mivel sosem lesz a tiéd az egész életed sírás lesz...

Ja azért ha véletlenül összeszednéd magad és megszólítanál valakit, ne felejtsd el, hogy sokan nem az ismerkedés miatt állnak a buszmegállóban, hanem csak a buszt várják.

2018. márc. 9. 17:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Ahh ez lópikula, tudod mi a rossz érzés?

Mikor elsőre normálisnak tűnő nőkre azt hiszed na most végre találtam egy normális kedves lányt, aztán kiderül hogy olyan laza erkölcsűek hogy csak na. Nem is tudom, lassan azt mondom nincs egy normális nő,vagyis aki az, már foglalt.

Mert az hogy valakit nem is ismersz, nem tudod milyen ember, csak a külsejük alapján ítélsz az semmi. Majd mikor meglesz az igényed arra hogy olyan nők akarj akinek a lelke is szép, na ott leszel te is bajban, mint én.

2018. márc. 10. 00:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Tudom, mit érzel. Pedig én nő vagyok. Vannak férfiak, akikre ránézek és zavarba tudnak hozni. És tudom, hogy nekem olyanom nem lesz, mert nem vagyok az a kaliber. Talán nem is lennék vele boldog, de innen nézve rossz érzés, hogy hiába csinosítom magam és hozom ki magamból a legtöbbet, valahogy mégsem leszek egy olyan férfi szintjén. Mintha más faj lennénk...
2018. márc. 10. 01:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolsó te ennyire lenézed magad?
2018. márc. 10. 06:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel szomorkodhatnál bármin ami neked nincs.
2018. márc. 10. 06:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem így megy. Más területen amit akarok, azt elő tudom teremteni. Máshol minden tőlem függ és attól, hogy mennyit teszek bele: mennyit edzek, mennyit tanulok, mennyit dolgozom. Az eredmény arányos a munkámmal. Itt meg egyszerűen áttörhetetlen gátat érzek köztem és az olyan pasiknak tetsző jó nők között. Amit legfeljebb csak sok év plasztikai sebészet után tudnék megugrani, de olyan nem lesz.
2018. márc. 10. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!