Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen rossz érzés, hogy soha nem kellenék egy férfinak?
Egy olyan férfiról van szó, aki átlag életet él, van családja, gyerekei.
Akárhányszor találkozok vele elviccelődik teljesen átlagos dolgokról, semmi flört nincs benne, nyilván mivel házas és a feleségét szereti.
Viszont nagyon bánt a gondolat, hogy valószínűleg akkor sem kellenék neki ha az utolsó lány lennék a földön, biztos, hogy nem vagyok az esete, hiába vagyok fiatal.
Soha nem gondoltam volna, hogy csupán a folyamatos vigyorgása vonzóvá teszi számomra.
Tényleg nem kell semmi extra pasira gondolni, de a stílusa annál inkább...
Néha úgy érzem magam mint egy kamasz kislány, pedig 24 éves vagyok.
Nem akarok vele se flörtölni, se olyan vizekre evezni, mert ő már megtalálta a párját és foglalt, mégis mindennap várom, hogy újra lássam és ne kerüljük el egymást.
Más is érezte már azt, hogy örül a másik jelenlétének, de nem lép semmit mert tudja, hogy nem szabad és nincs is esélye?
Miért fáj ez az érzés ennyire?
A nők sajátsága házas férfiakba esni.
Én férfiként fel tudom fogni ha valaki foglalt és nem alakítok ki érzelmeket iránta.
Azt kapod amit főzöl magadnak. Nem tudlak sajnálni csöppet sem.
Persze, nekem is bejott a volt fonokom, gyerekei van meg felesege, nekem meg parkapcsolatom, nem akartam tole semmit de jo volt mindig amikor poenkodtunk (mindenfele flort nelkul) meg beszeltunk, meg nem rugott ki ha megallas nelkul hisztiztem neki, ezt is ertekeltem :DDD
Bar ez a fajo erzes nem volt jelen, mert jo a kapcsolatom a parommal, ez inkabb ilyen artalmatlan "rajongas" volt.
1-es, én is felfogtam hogy foglalt.
Az érzéseimet nem én alakítottam ki!
Ha szerelmes leszel az sem a te döntésed!
Nem írtam, hogy szerelmes lennék belé, csak szimplán örülök ha láthatom!
"Az érzéseimet nem én alakítottam ki! "
nem, de épp ideje lenne,m ha megtanulnád kezelni és nem qrnál szét egy családot ahol gyerek is van.
Sajnos tényleg van egy ilyen ösztön a nőkben, hogy a házas férfi jobban érdekli őket (meg még a népszerű, sikeres férfi, stb). Erről nem tehetsz.
DE az már tényleg rajtad múlik, hogy engeded az érzéseidnek, hogy elsodorjanak téged, vagy teszel ellene valamit!
Tehát kerüld őt, ne foglalkozz vele. Keress mást! Van még rajta kívül használható férfi elég a világon. Olyan is, aki szabad.
5-ös, nem qúrom szét a családot, mert amint írtam nem kezdeményezek nála, amúgy sem tenném mert nem érek fel egy ilyen emberhez.
Másrészt pedig amikor megtudtam, hogy családja van és gyerekei is, lesápadtam, mert ezidáig semmit nem tudtam erről.
Nem hajtok nős emberekre, fogjátok már fel!
Az érzéssel meg nem tudok mit kezdeni, van és kész, de ez nem változtat semmit, csak szar...
Tereld el a figyelmedet rola, mert ha allandoan ezen kattogsz, csak rosszabb lesz. Probalj ismerkedni, flortolni masokkal, elobb-utobb jon egy erdekes pasi, aki kigyogyit ebbol.
Szurkolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!