Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen rossz érzés, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen rossz érzés, hogy soha nem kellenék egy férfinak?

Figyelt kérdés

Egy olyan férfiról van szó, aki átlag életet él, van családja, gyerekei.

Akárhányszor találkozok vele elviccelődik teljesen átlagos dolgokról, semmi flört nincs benne, nyilván mivel házas és a feleségét szereti.

Viszont nagyon bánt a gondolat, hogy valószínűleg akkor sem kellenék neki ha az utolsó lány lennék a földön, biztos, hogy nem vagyok az esete, hiába vagyok fiatal.

Soha nem gondoltam volna, hogy csupán a folyamatos vigyorgása vonzóvá teszi számomra.

Tényleg nem kell semmi extra pasira gondolni, de a stílusa annál inkább...

Néha úgy érzem magam mint egy kamasz kislány, pedig 24 éves vagyok.

Nem akarok vele se flörtölni, se olyan vizekre evezni, mert ő már megtalálta a párját és foglalt, mégis mindennap várom, hogy újra lássam és ne kerüljük el egymást.

Más is érezte már azt, hogy örül a másik jelenlétének, de nem lép semmit mert tudja, hogy nem szabad és nincs is esélye?

Miért fáj ez az érzés ennyire?

2017. márc. 16. 14:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10-es, egészen idáig erről pofáztam, hogy tudom, hogy hol a határ, és úgysem kellenék neki. :D
2017. márc. 16. 20:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor nem kéne ezen ennyit agyalnod.Tetszik,feldobja a napod,ennyi.Értem én,hogy nehéz nem gondolni rá...nekem is tetszett/tetszik tabu pasi.Viszont a határ alatt értem azt is,hogy nem kattogsz ezen.Saját magad miatt.Sokkal könnyebb jó barátként gondolni rá,egy idő után menni fog.Tudatosítsd magadban,hogy jó csaj vagy,de neki nem,mert ezt nem lehet.Talán azért is,mert nem vagy az esete,de ez mindegy is.Nincs erre szükséged.Nem rá van szükséged,csak most érzed így,mert bejön.Ez is elmúlik,ha úgy akarod belül.Nézd őt is,neki mennyi vesztenivalója lenne...
2017. márc. 16. 21:34
 13/14 A kérdező kommentje:

Nyilván sok, de maga a lehetőség is elképzelhetetlen, hogy kellenék neki, semmi fogni való nincs rajtam, ő meg gondolom egy olyan nővel jött össze aki úgy is néz ki, és nem úgy mint egy kislány.

Nehéz keveset gondolni rá, ha mindennap összefutunk, és jön mindig a hülye vigyorával.

Tudom, majd elmúlik!

2017. márc. 16. 21:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Miért kell leírni magad? Honnan tudod hogy úgysem kellenél neki?

Ezeket nem tudhatod!

Viszont most foglalt és tuti nem fog érted borítani mindent.

Felejtsd el és olyat keress aki szabad.

Minnél jobban rágódsz rajta annál rosszabb lesz.

Én is eléggé belezúgtam egy nőbe, de foglalt és ezt tiszteletben tartom, örülök neki mikor látom , és örülök neki hogy boldog. De nem alázom le magam hogy úgysem kellenék neki ....meg hasonló szövegek...

2017. márc. 17. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!