Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új kapcsolat kialakulásánál számít, hogy ki a partner exe? Jó vagy rossz érzés lenne számotokra a felismerés, hogy Ti magasabb színvonalat képviseltek mind külsőre, mind belsőre mint a volt partner?
Figyelt kérdés
Van pár szingli ismerősöm. Tegnap meséli az egyik, hogy kiábrándult egy férfiból -akit akár a pasijának is el tudott volna fogadni - mert megtudta ki volt az elődje.(Szerinte) egy lepukkant munkásnő.Mondja ilyen nő után már ránézni sem bír a pasira. Régebben ennek az ellenkezőjét is megtapasztaltam amikor a színvonalas ex tett éppen vonzóvá valakit egy ismerősöm szemében.2016. júl. 20. 15:20
1/3 anonim válasza:
A nőknél ez lényeges szempont, én is találkoztam nem eggyel aki kérte soroljam fel, hogy kikkel jártam és meddig. Szerintem beteges, volt aki összeakart jönni velem és megtudta ki volt az exem és valami úton módon fagattni kezdte rólam, hogy milyennek látott, na ott azért kiborult a vizespohár :-).
Nem azért, mert annyira rosszakat mondott volna rólam az ex, hanem mert ezt már túlzásnak éreztem ezt a fajta érdeklődést :-)
2/3 anonim válasza:
Nem érdekel ki volt az exe. Akkor még nem ismert, nem várhatott rám.
3/3 Sunshinedoll válasza:
Nem érdekel az ilyesmi, több esetben azt se tudtam, ki az ex, mert nem érdekelt.
Az ex nyilván okkal ex, és tök mindegy, hogy néz ki, nem olyan, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!