Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mikor ismerik már fel a pasik, akik a nők teljeskörű férfiaktól való függéséért kiáltanak?
Figyelt kérdés
Óriási különbség, hogy most mindenáron kell valaki, mert amúgy éhen döglök, és ezért belecsimpaszkodok az első idiótába, akitől amúgy hányingerem van, vagy akarom az illetőt, mert felismertem és szeretem az emberi értékeit.2014. aug. 26. 19:58
1/23 anonim válasza:
Te elolvastad a kérdésed, mielőtt kiírtad?
3/23 A kérdező kommentje:
Már miért írod ezt?
2014. aug. 26. 20:01
4/23 anonim válasza:
Elolvastál te valaha bármit is?
5/23 A kérdező kommentje:
Olvassátok el a kérdést! -_-
2014. aug. 26. 20:01
6/23 anonim válasza:
ne beszélj többesszámban. mi az hogy a nők? te talán, de a többiek nevében ne nyilatkozz
8/23 anonim válasza:
Teljesen életidegen gondolkodásod van
9/23 A kérdező kommentje:
Minek írtok ide, ha nem tudtok a kérdésre válaszolni?
2014. aug. 26. 20:06
10/23 anonim válasza:
Te belülről biztos érted... És én is, aki a nagyon hülye öcsém mondatait is értem. De egy átlag ember nem érti.
A kérdés magyarosabban:
Vannak férfiak, akik nem a nőbe szerelmesek, hanem a szerelembe. Így nem a nő egyénisége, személye fogja meg, hanem maga a tény, hogy nő, és ki elégíti a szeretet éhségüket és egyéb szükségleteiket.
És ezt nem érti a kérdező, hogy hogyan lehet.
Csupán szűkös szókinccsel teszi ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!