Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mi az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi az oka annak, hogy írtóztok az izmos férfiaktól?

Figyelt kérdés

Le tudnátok írni mi az ami taszít bennük...

Pl: Az alábbi kérdésnél sem tetszettek a nőknek ezek a férfiak.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2013. máj. 17. 21:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Nem kell ekkora izom! Nem tetszik, kész. Pasik, miért nem tetszik a fekete haj/ barna szem/kis lábujjak??......ÍZLÉS.
2013. máj. 17. 21:58
 2/24 anonim ***** válasza:
49%
Azért mert ezek a férfiak mindig a testiségre teszik a hangsúlyt, már mint csak önmagukat látják. Az esetek 100%-ban egoisták, az ágyban is.Erre meg egy nőnek nincs szüksége.
2013. máj. 17. 22:00
 3/24 anonim ***** válasza:
Egyrészt nem tartom szépnek, de ez még a kisebb probléma, általában a sok izom kevés ésszel párosul, az pedig már tényleg taszító.
2013. máj. 17. 22:01
 4/24 anonim ***** válasza:
Az, hogy alapból van egy kis izma, az oké, de ha már termezik, izomnövelőket szed stb. a tag, az már nem..
 5/24 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése. Én a visszafogottan szálkás izmokat nagyon kedvelem, de ha már valaki olyan, mint egy felhő az taszít :/ De van akinek az jön be :)
 6/24 A kérdező kommentje:

2-es.

Akkor ezek szerint külsőre tetszenek, de olyan belső értékeket társítasz az ilyen külsőhöz ami miatt taszítóvá válnak?

2013. máj. 17. 22:02
 7/24 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert az egyonszteroidozott test természetellenesnek hatnak. nekem amúgy ez még mindig jobban tetszik, mint a csontsovány falfehér gerincferdüléses informatikusok.

25/L

2013. máj. 17. 22:04
 8/24 anonim ***** válasza:
Mert a képeken lévő izomzat már "természetellenes".
2013. máj. 17. 22:05
 9/24 anonim ***** válasza:
Ízlések kérdése, na meg aztán így is szégyenlős vagyok.. mert nem vagyok megelégedve az alakommal :D és akkor egy ilyen férfi várna.:D
 10/24 anonim ***** válasza:

Bocs hogy férfiként válaszolok de a negyedik kivételével mind koxos és igen természetellenes hatást kelt, amit a lányok érthetően nem szeretnek. És szerintem a sok koxhuszár miatt kialakult sztereotípia az oka a viszolygásnak az izmos férfiaktól.

"izomnövelőket szed" XD

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!