Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez "luxusnak" számít, ha ezt elvárom a férfiaktól?
Olyan férfiakkal szeretnék ismerkedni, akik sportosak, jó testük van (arc nem lényeg, csak ne legyen olyan csúnya, hogy fájjon ránézni), és e mellé legyenek intelligensek is, akikkel jól el lehet beszélgetni.
Kb fél éve vagyok szingli és rendszeresen ismerkedek, barátkozok, próbálkozok, de valahogy a kettő közül az egyik mindig hiányzik. Ez komolyan sok elvárásnak számít?
Amíg luxus, hogy értelmes nőt találjak, addig számodra is az, az ilyen férfi. :D
4-5 éve még meg is feleltem volna szerintem az elvárásaidnak, de azóta nem edzettem... bár ideje lenne újra elkezdeni még szerintem is, mert eléggé ellustultam. De erre jó lesz a nyár. :D
Ha teis ilyen sportos csaj vagy jó alakkal rendelkezel akkor semmi gond.
De megnyugodtam a kérdésedet végigolvasva hogy nem azt írtad ki hogy tartson el..
Ja igen, azt kihagytam, hogy azért is várom el, mivel én is fontosnak tartom a sportot, figyelek is arra, hogy mit eszek, szóval elég sportos vagyok, általában szeretik a testem, ezzel szerintem nincs gond.
Plusz amennyire lehet ilyet objektíven állítani magamról, szerintem értelmes is.
De ettől függetlenül valahogy mégis csak olyan férfiak érdeklődnek irántam, akik bár nagyon intelligensek, de olyan elhízott, igénytelen testük van, hogy sehogy nem tudok vonzódni hozzájuk, vaaagy, jól néznek ki, sportolnak, egészségesek, viszont két értelmes mondatot nem tudok váltani velük, esetleg semmi nem érdekli őket a testükön kívül.
Ezért lepődtem meg rajta, hogy ez a kettő valahogy kizárja egymást...?
Nem zárja ki egymást... (mondom én, aki el vagyok hízva :D) De én épp fogyózom, és pár hónapja kezdtem edzeni XD
Sok sikert, hajrá! :)
F17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!