Az gáz, ha emiatt ideiglenesen megundorodtam a férfiaktól?
rá találtam erre a kérdésre, http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
válaszoltam is az elsők között,de a válaszokon,amik érkeztek,annyira kiakadtam,hogy egy ideig most teljesen elment a kedvem az ismerkedéstől......természetesen nem a saját nemem mellett fogok voksolni,de számomra ez elég elkeserítő élmény volt így.......
ha tényleg komolyan mind olyan lenne,mint a linkel kérdésben,természetesen megértenélek,a helyedben én is így gondolnám!
igaz hogy kínkeservesen,de lehet olyat találni,aki nem ilyen,és normálisan bánik a nőkkel
ja és sztem se a gyakszis pasikból indulj ki!
néz meg itt mennyi perverz pasi van,olvasgasd a szexualitás kategóriát,és néz meg h szinte minden naposak a "megcsaltam a barátnőmet!" kérdések
Szerintem ha ilyenen felháborodsz, csak azt jelenti, hogy rossz emberismerő vagy.
Legyen elég annyi, hogy sokaknak van elbaszott értékrendje mindkét nemből és még csak nem is tudják magukról, nem veszik észre, hogy mennyire nem normálisak és miattuk ítélnek meg másokat.
ma 14:54
igazad van,de ott a férfiak 90%-a szerint a prostizás kijár egy pasinak......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!