Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit szólnátok, ha a párotok ideiglenesen közmunkát vállalna a helyi önkormányzatnál, mert nincs más lehetősége és nagy szüksége van a pénzre?
Semmit. Legalább dolgozik. Én a dolgos férfiakt többre becsülöm a léhűtő gazdagoknál, aki apuci anyuci pénzével vág fel.
Legalább tudom, hogyha eljön a szükség órája, akkor is fenn tudja magát tartani.
22/L
Kedves első válaszoló! Soha nem tudhatod, hogy mi jön ebben a mai világban, ne tegyél elhamarkodott kijelentéseket! Kívánom, hogy tényleg sose kerüljön a barátod ilyen helyzetbe, de ma már bármi megtörténhet! Senkinek sem biztos az állása, és nagyon meg kell becsülni azt, ami van. Ha ez a közmunka, akkor közmunka. A semminél többet fizetnek.
Válaszolván a kérdésre: ez ugye akkor baromi nagy érvágás, ha előtte valami "nívósabb" pozícióban dolgozott az illető. Nyilván borzasztó nagy visszalépésnek számít, de ha ez van, akkor ez van. Legalább akar dolgozni, mert akár otthon is ülhetne és malmozhatna nulla pénzért. Remélem lesz másik lehetősége, mert lelkileg nagyon össze tudja törni az embert, ha valami "alja" munkát kell csinálnia a korábban megszokotthoz képest.
A 0-nál pont x Ft-tal több, és közben is lehet keresgélni, próbálkozni. Nagyon nehéz manapság munkát találni. :/
Az egyik egykori tanárom mindig ezt mondta: "Nincs tisztességtelen munka, csak tisztességtelenül elvégzett". Szerintem igaza van, mert mindenféle munkára szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!