Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legolcsóbb fogamzásgátló "eszköz" az óvszeren kivül? Amit ideiglenesen használhatnánk!
Figyelt kérdés
Kb 8-10 hétre kellenne csak amig a spirált fel nem helyezik.Óvszert nem szeretnénk.2010. okt. 30. 08:04
1/10 anonim válasza:
önmegtartóztatás....kicsit drágábban patentex ill pharmatex kúpok
2/10 anonim válasza:
Pharmatex termékek nem nyújtanak teljes biztonságot. Szóval elég nagy eséllyel becsúszhat a baba.
3/10 anonim válasza:
Mi elég régóta pharmatex kúppal védekezünk, és még sosem volt probléma.
4/10 anonim válasza:
első vagyok, a nőgyógyászom szerint jó a pharmatex, persze nem óvszer biztonságú ---mondjuk nekem nem jött be, mert égetett, mint a nyavalya
5/10 anonim válasza:
Jó a pharmatex, csak be kell tartani a ráírtakat. Sokan azért esnek teherbe a pharmatex mellett, mert nem várják ki az elején a 15 percet, 4 óra után szexelnek, vagy nem tesznek fel újat a következő körre.
6/10 anonim válasza:
Egy szem aszpirin. Erősen a két térded közé kell szorítani.
Bocs :)
7/10 anonim válasza:
orális szex.én még senkiről sem hallottam aki garaton keresztűl esett volna teherbe.
9/10 anonim válasza:
13:18:valószínű, hogy orál után nem fogja a párja hasba szúrni, úgyhogy szerintem is az a legjobb mód.
10/10 anonim válasza:
na bakker. most akkor már tudom hogy fogant jézus. ez a mária mekkora egy céda volt......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!