Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Ezt az okozza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Ezt az okozza hogy a társaság összejött és csak ideiglenesen eltávolodtunk, vagy megunt engem és felejtsem őt el?

Figyelt kérdés
A barátommal több mint másfél éve vagyunk együtt, most egy suliba kerültünk (mindketten 15 évesek vagyunk). Néha találkozunk a folyosón, de egy a baráti körünk, ezért egymással is úgy viselkedünk mint a haverok. MSN-en szoktunk beszélni, az utóbbi időben viszont sokszor haragudott meg olyan dolgok miatt, amik miatt régen max. csak mosolygott volna (pl kérdezek tőle valamit ami szerinte számomra egyértelmű kéne hogy legyen).
2009. szept. 1. 19:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vagytok még elég érettek.

Alapból nem értem például, hogy attól még, hogy közös a baráti kör, miért kell a társaságban barátként viselkednetek annak ellenére, hogy ti egy pár vagytok...ez totál nonszensz.

Én a helyedben négyszemközt megbeszélném vele a dolgot, és ha nem változik, akkor fel is út, le is út, szevasz!

2009. szept. 1. 19:54
 2/2 anonim ***** válasza:
ez, h kérdezel tőle vmit és ő emiatt megharagszik azt mutatja, h tutira valami más baja van veled!! talán ő nem akar veled "haverként" viselkedni? talán szeretné ha felvállalnátok egymást? KOMMUNIKÁCIÓ.
2009. szept. 1. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!