Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom megváltozott egy új társaság miatt, én meg csak nyelem a problémákat, mit csináljak?
5 éve vagyunk együtt én 20 ő 22.egy új haveri társasággal szokott mostanában bulizgatni,de egyre sűrűbben,most a nyár az a balatoni partykról szólt(hetente 2 szer is lejárt), de mondván fiú buli van így én nem mentem,de nem is vagyok az a bulizós fajta.
amióta velük van nagyon megváltozott,leültem vele megbeszélni azt mondta hogy annyiban változott hogy mostanában jól érzi magát....ez is rosszul esett mert akkor magyarán velem nem érzi jól magát? az utóbbi időben sokat veszekedtünk,mivel egyedül élek nagyon egyedül érzem magam és szóvá tettem hogy elhanyagol (a munkája miatt is van többet távol,másik városban dolgozik),akkor szakítani akart,akkor megegyeztünk és mondtam hogy türelmesebb leszek,de észrevettem hogy ez annyit jelent hogy nyelem a problémákat és rettentően egyedül érzem magam. nagyon elhanyagol. és nem tudom vele megbeszélni mert akkor megsértődik és neki az a legkönnyebb hogy kimondja hogy akkor hagyjuk az egészet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!